Zobrazit přihlášovací formulář

Blond Absolu Cicaplasme –sérum na blond vlasy

Administrace

Blond Absolu Cicaplasme –sérum na blond vlasy

430 Kč 760 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Kérastase Blond Absolu Cicaplasme – sérum na blond vlasy s termo ochranou 150m POUˇITO jednouKončí vaše každodenní péče o blond, zesvětlené či melírované vlasy u kondicionéru? Posuňte ji o úroveň výš s vlasovým sérem Blond Absolu. Kromě posílení a výživy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Blond Absolu Cicaplasme –sérum na blond vlasy

430 Kč
  • Popis zboží
Kérastase Blond Absolu Cicaplasme – sérum na blond vlasy s termo ochranou 150m
POUˇITO jednouKončí vaše každodenní péče o blond, zesvětlené či melírované vlasy u kondicionéru? Posuňte ji o úroveň výš s vlasovým sérem Blond Absolu. Kromě posílení a výživy zvládne i ochranu před teplem a sluníčkem. Pomůže rozzářit vaši hřívu a vrátí jí hebkost a lesk.
Bezoplachové sérum Kérastase Blond Absolu je ideální pro zesvětlené a melírované blond odstíny. Zajistí jim důkladnou výživu zevnitř a dokonalé uhlazení na povrchu. Dokáže zacelit konečky, ošetřit poškozená vlasová vlákna a zároveň pomáhá eliminovat krepatění až na 24 hodin. Zajistí vašim vlasům ochranu při foukání, kulmování a žehlení do 230°C. A také před UV zářením, oxidací a znečištěným prostředím. Kromě toho podporuje stálost barvy. Vrátí vašim blond vlasům jiskru, hebkost a lesk. Můžete ho použít na vlhké i suché vlasy.

Aktivní látky:
kyselina hyaluronová dodává vlasům hydrataci a udržuje v nich vlhkost. Vyplňuje a zpevňuje vlasové vlákno na povrchu i zevnitř. Díky tomu je hydratované a kypré. Jeho tvar ovlivňuje objem a odolnost proti lámání.
výtažek z protěže alpské je silným antioxidantem. Chrání před poškozením, zjemňuje a zklidňuje zcitlivělé vlasové vlákno.

POUŽITO POUZE JEDNOU. Téměř původní stav - jedno použití zohledněno v ceně.
Nafoceno.
  • 6. 11. 2020, 14:38

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

E.L. IDEALIST Pore Minimizing sérum POUŽITÉ
Roberto Cavalli JUST Just Cavalli men POUŽITÉ
CK Everyone toaletní voda unisex 100ml

Kategorie