Zobrazit přihlášovací formulář

Patrová postel pro tři - palanda

Administrace

Patrová postel pro tři - palanda

2 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Prodám používanou cca 4 roky. Jedná se o masivní dřevěnou patrovou postel i s roštem a matrací pro tři lidi. Matraci bych si vyměnila, ale je na kupujícím, zda jí bude chtít nebo ne, ale stále na chalupu matrace super. Vše v ceně. Jen osobní předání na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Patrová postel pro tři - palanda

2 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám používanou cca 4 roky. Jedná se o masivní dřevěnou patrovou postel i s roštem a matrací pro tři lidi. Matraci bych si vyměnila, ale je na kupujícím, zda jí bude chtít nebo ne, ale stále na chalupu matrace super. Vše v ceně.
Jen osobní předání na Praze 8.
Tyto postele jsou vyráběny v nejvyšší možné kvalitě. Všechny výrobky tohoto producenta mají certifikaci TUV. Tato certifikace zaručuje absolutní přesnost výroby a první jakost používaných materiálů. Tato zajímavá patrová postel je vyrobena z masivu borovice a slouží jako postel pro dvě až tři osoby. Horní postel má rozměr 90x200 cm a spodní postel 140x200 cm. Síla použitého masivu, zajišťuje pevnou a stabilní konstrukci. Postel je třikrát lakovaná bezbarvým, ekologicky nezávadným lakem. Postel jsou konstruována tak, aby byla dobře uživatelná, bezpečná i estetická.
  • 7. 2. 2021, 11:01

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie