Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Maxi-Cosi Rodi XP Phantom

Administrace

Autosedačka Maxi-Cosi Rodi XP Phantom

700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 220 Kč
Maxi Cosi Rodi XP vám dodá důvěru pro cestování autem s dítětem. Když se bude dítěti chtít spát, jednoduše změníte polohu ze sezení na spaní. Jak vaše dítě roste, roste s ním i autosedačka; do šířky i do výšky. Komfortní sezení. Ochrana proti bočnímu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Maxi-Cosi Rodi XP Phantom

700 Kč
  • Popis zboží
Maxi Cosi Rodi XP vám dodá důvěru pro cestování autem s dítětem. Když se bude dítěti chtít spát, jednoduše změníte polohu ze sezení na spaní. Jak vaše dítě roste, roste s ním i autosedačka; do šířky i do výšky. Komfortní sezení. Ochrana proti bočnímu nárazu. Roste s vaším dítětem. Vyšší pozice na sezení umožňuje vašemu dítěti pozorovat svět venku. Výškově nastavitelná hlavová opěrka a současně s ní i bezpečnostní pás. Uživatelské pohodlí pro rodiče, snadno se obsluhuje. Dítě se do ní upevní během okamžiku.
Snadná instalace do auta pomocí 3 bodového pásu. Nastavitelný sklon zádové opěrky. Měkký potah lze prát v pračce na 30°C.
Technické parametry:
Výška: 68 cm
Šířka: 46 cm
Hloubka: 40 cm
Váha: 4 kg
Autosedačka je vhodná pro děti od 15 do 36kg.
Koupená nová, u nás používaná jako druhá sedačka v tatínkově autě, vzhledem k tomu, že většinou vozím děti já, tak není moc používaná. Je v naprostém pořádku, jen potah je trošku zaprášený, již chvíli jí nepoužíváme, potah se dá sundat a vyprat, nechám již na novém majiteli. Zohledněno v ceně.
PC 3690,-Kč
  • 13. 12. 2021, 9:48

  • Zobrazení

    313

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie