Zobrazit přihlášovací formulář

Hluboký kočárek a autosedačka Peg-Pérego

Administrace

Hluboký kočárek a autosedačka Peg-Pérego

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám soupravu hlubokého kočáru Peg-Pérego Carrozzina Young Geranium v červené barvě a autosedačky typu vajíčko Peg-Pérego Primo Viaggio SL v červeno-černé barvě. Kočár byl používaný 2x půl roku, je v zachovalém stavu. Houpací podvozek má velká…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 6. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hluboký kočárek a autosedačka Peg-Pérego

1 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám soupravu hlubokého kočáru Peg-Pérego Carrozzina Young Geranium v červené barvě a autosedačky typu vajíčko Peg-Pérego Primo Viaggio SL v červeno-černé barvě.
Kočár byl používaný 2x půl roku, je v zachovalém stavu. Houpací podvozek má velká nafukovací kola, výškově nastavitelnou rukojeť, prostorný nákupní koš a dobré odpružení, je vhodný do města i terénu. Je skládací (typu kniha), se snímatelnými koly. Hluboká korba se na podvozek snadno nacvakává, na bocích má popruhy pro přenášení jako taška a polohovací odvětrávaná záda. Součástí prodeje je i přebalovací taška na kočár Peg-Pérego Borsa v černé barvě a dokupovaná pumpička na kola, pláštěnka a síťka proti hmyzu (obojí zn. Emitex). Manuál ke kočárku mám k dispozici v elektronické podobě. Na podvozek je možné dokoupit sportovní nástavbu Peg-Pérego Giro.
Autosedačka byla kupovaná nová v r. 2014, od té doby vystřídala tři majitele (a tři děti). Vždy používaná pouze příležitostně. Dá se snadno bez adaptéru zacvaknout na podvozek místo korbičky. K autosedačce dodám tištěný manuál a dokupované chrániče na ramenní popruhy (sv. zelené, motiv žabky).
Kočár i sedačka jsou z nekuřáckého prostředí.
Pouze osobní odběr Brno - Starý Lískovec (zast. Osová), úvodní komunikace prosím pouze přes e-mail: kamysek@seznam.cz
  • 30. 6. 2020, 11:41

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    1

Kategorie