Zobrazit přihlášovací formulář

Prací koule eko

Administrace

Prací koule eko

89 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Vzhledem k absenci agresivních chemických komponent jsou eko-koule neškodné pro životní prostředí. Nezpůsobují podráždění. Ekologické praní Ekonomická koule na praní Vám na dlouho vyřeší problém s nákupem drahého pracího prášku. Díky speciálnímu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 7. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prací koule eko

89 Kč
  • Popis zboží
Vzhledem k absenci agresivních chemických komponent jsou eko-koule neškodné pro životní prostředí. Nezpůsobují podráždění.
Ekologické praní
Ekonomická koule na praní Vám na dlouho vyřeší problém s nákupem drahého pracího prášku. Díky speciálnímu keramickému materiálu uvnitř této bio koule, nemusíte používat žádný prací prášek. Koule vydrží až 1000 pracích cyklů!
Omezení pro použití jsou:

při praní více jak 4 kg prádla je potřeba použít dvě koule zároveň, prát maximálně na 40°C a bílé prádlo odděleně od barevného. Následně už získáte pouze výhody.

S koulí neztrácí barevné prádlo svou barevnost, protože odstraňuje chlor z vody a vodu také změkčuje. Koule jsou také mnohem lépe přenosné mimo domov nebo vhodné na cesty.

Nezatěžujete prostředí chemikáliemi z pracích prášků a vyvarujete se alergických reakcí, které se někdy objeví, když není prádlo dostatečně vymáchané a zbytky prášku na něm zůstanou.

Jak používat:
1. Vložte všechno prádlo do pračky.
2. Přidejte kouli na praní.
3. Vyberte prací program, který běžně používáte. Nepoužívejte žádný prací prostředek.
4. Po vyprání vyndejte všechno prádlo a nechte kuličku na praní uschnout.
Odstraňují nepříjemný zápach. Dodávají tkaninám měkkost, svěžest a ochranu barev. Jsou vhodné jak pro ruční praní, tak pro praní v pračce, v teplé nebo studené vodě.Ve výsledku máte:
Skvělý výsledek praní bez fosfátů a PAL. Mají dezinfekční účinky a odstraňují nepříjemný zápach. Dodávají tkaninám měkkost, svěžest a ochranu barev.
  • 19. 6. 2020, 14:34

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie