Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Prací koule eko

Administrace

Prací koule eko

89 Kč 99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Vzhledem k absenci agresivních chemických komponent jsou eko-koule neškodné pro životní prostředí. Nezpůsobují podráždění. Ekologické praní Ekonomická koule na praní Vám na dlouho vyřeší problém s nákupem drahého pracího prášku. Díky speciálnímu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 7. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prací koule eko

89 Kč
  • Popis zboží
Vzhledem k absenci agresivních chemických komponent jsou eko-koule neškodné pro životní prostředí. Nezpůsobují podráždění.
Ekologické praní
Ekonomická koule na praní Vám na dlouho vyřeší problém s nákupem drahého pracího prášku. Díky speciálnímu keramickému materiálu uvnitř této bio koule, nemusíte používat žádný prací prášek. Koule vydrží až 1000 pracích cyklů!
Omezení pro použití jsou:

při praní více jak 4 kg prádla je potřeba použít dvě koule zároveň, prát maximálně na 40°C a bílé prádlo odděleně od barevného. Následně už získáte pouze výhody.

S koulí neztrácí barevné prádlo svou barevnost, protože odstraňuje chlor z vody a vodu také změkčuje. Koule jsou také mnohem lépe přenosné mimo domov nebo vhodné na cesty.

Nezatěžujete prostředí chemikáliemi z pracích prášků a vyvarujete se alergických reakcí, které se někdy objeví, když není prádlo dostatečně vymáchané a zbytky prášku na něm zůstanou.

Jak používat:
1. Vložte všechno prádlo do pračky.
2. Přidejte kouli na praní.
3. Vyberte prací program, který běžně používáte. Nepoužívejte žádný prací prostředek.
4. Po vyprání vyndejte všechno prádlo a nechte kuličku na praní uschnout.
Odstraňují nepříjemný zápach. Dodávají tkaninám měkkost, svěžest a ochranu barev. Jsou vhodné jak pro ruční praní, tak pro praní v pračce, v teplé nebo studené vodě.Ve výsledku máte:
Skvělý výsledek praní bez fosfátů a PAL. Mají dezinfekční účinky a odstraňují nepříjemný zápach. Dodávají tkaninám měkkost, svěžest a ochranu barev.
  • 19. 6. 2020, 14:34

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie