Zobrazit přihlášovací formulář

Kraťasy pro holčičku MORRIS MOUSE GEORGE

Administrace

Kraťasy pro holčičku MORRIS MOUSE GEORGE

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Riflové a plátěné kraťasy pro holčičku. Prodej jednotlivě. 1. Riflové šisované kraťasy s výšivkou kytiček MORRIS MOUSE Nádherné riflové kraťásky s výšivkou motýlka a kytiček MORRIS MOUSE. Měkká šisovaná riflovina. Zapínání na knoflík, pas do gumy.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kraťasy pro holčičku MORRIS MOUSE GEORGE

100 Kč
  • Popis zboží
Riflové a plátěné kraťasy pro holčičku. Prodej jednotlivě.

1. Riflové šisované kraťasy s výšivkou kytiček MORRIS MOUSE
Nádherné riflové kraťásky s výšivkou motýlka a kytiček MORRIS MOUSE. Měkká šisovaná riflovina. Zapínání na knoflík, pas do gumy. Krásně zpracované, velmi slušivé. Značená velikost 6-9m, nositelné déle, štíhlá holčička unosí velmi dlouho. Kraťásky jsou nošené, stále ve velmi dobrém stavu. Skvělé do teplého počasí i k punčocháčkům. Jedny z nejhezčích co jsme kdy měli.
140 Kč

2. Oranžové a zelené puntíkaté kraťasy GEORGE
Oranžové nebo zelené kraťasy s bílými puntíky zn. GEORGE. Materiál pevnější bavlna. Propracované - riflový styl. Zapínání na knoflík, pas vzadu do gumy, poutka, vepředu i vzadu kapsičky. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Kraťásky jsou oboje nové, nenošené, jen vyprané (nakonec jsme nestihli unosit). Vhodné pro holčičku na léto, vhodné i pro dvojčata. Prodej i jednotlivě. Cena za jedny.
100 Kč / ks
  • Značka

    MORRIS MOUSE GEORGE

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    1. Riflové: pas šířka v klidu 20 cm, délka 20 cm. 2. Puntíkované: Šířka pas nenatažený oranžové 19.5 cm, zelené 20.5 cm. Délka 17 cm.

  • 1. 6. 2023, 15:28

  • Zobrazení

    673

  • Oblíbené

    0

Kategorie