Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Architecture 21051 Tokio

Administrace

LEGO Architecture 21051 Tokio

860 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 16. 11.
Doprava: od 70 Kč
Postavte si některé z nejznámějších budov v Tokiu s tímto propracovaným stolním modelem 21051 ze série panoramatických stavebnic od LEGO® Architecture. Vynikající suvenýr pro návštěvníky Tokia a ideální dárek pro dospělé, kteří žijí nebo v minulosti žili…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Architecture 21051 Tokio

860 Kč
  • Popis zboží
Postavte si některé z nejznámějších budov v Tokiu s tímto propracovaným stolním modelem 21051 ze série panoramatických stavebnic od LEGO® Architecture. Vynikající suvenýr pro návštěvníky Tokia a ideální dárek pro dospělé, kteří žijí nebo v minulosti žili v hlavním městě Japonska, případně sní o tom, že ho jednou navštíví. I nováčci ve světě LEGO stavebnic si mohou odpočinout od rušného života a věnovat se naplno uklidňujícímu stavění. Kultovní budovy Tato stavebnice zahrnuje model věže TOKYO SKYTREE, která je nejvyšší samostatně stojící věží na světě, ale také Tokijské věže, školy Mode Gauken Cocoon Tower a výstavního centra Tokyo Big Sight. Najdete v ní ale také park Chidorigafuchi plný třešní, klasickou pagodu a křižovatku Shibuya. Společně na podložce s nápisem „Tokio“ vytvoří kompaktní model vhodný na vystavení. Představujeme řadu LEGO Architecture… Stavebnice od LEGO Architecture zachycují esenci světově známých budov, památek a měst. Od kultovních památek až po modely městských panoramat – na své si přijde každý, kdo se zajímá o architekturu, cestování, historii a design.

Postavte toto pozoruhodné panorama Tokia od LEGO® Architecture pro dospělé, které obsahuje autenticky propracované modely charakteristických budov a památek. Dejte najevo svou lásku k tomuto pulzujícímu městu.
Tato sběratelská stavebnice nabízí sestavitelné modely Tokijské věže, školy Mode Gakuen Cooon Tower, výstavního centra Tokyo Big Sight, telekomunikační věže TOKYO SKYTREE, parku Chidorigafuchi, křižovatky Shibuya a dalších míst vyvolávajících nostalgické vzpomínky.
Tento stolní model se hodí domů i do kanceláře a obsahuje podložku s nápisem Tokiem. V knížečce najdete další informace o Tokiu a návrháři modelu (k dispozici pouze v angličtině. Překlady do jiných jazyků si můžete stáhnout na adrese
  • 7. 11. 2020, 20:52

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie