Zobrazit přihlášovací formulář

Kalhotky pro psy Růžový pes M

Administrace

Kalhotky pro psy Růžový pes M

245 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Hárací i inkontinenční kalhotky v jednom od GaGa´s plen nabízí výbornou funkčnost v té nejvyšší kvalitě. Jako jedny z mála kalhotek na trhu nabízí již všité savé jádro a není tedy nutnost vkládat další vložku (pokud kalhotky nebudete prát po každé použití…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 8. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kalhotky pro psy Růžový pes M

245 Kč
  • Popis zboží
Hárací i inkontinenční kalhotky v jednom od GaGa´s plen nabízí výbornou funkčnost v té nejvyšší kvalitě. Jako jedny z mála kalhotek na trhu nabízí již všité savé jádro a není tedy nutnost vkládat další vložku (pokud kalhotky nebudete prát po každé použití, doporučujeme vložit jednorázouvou vložku).

U velikosti M je všito jednovrstvé jádro překryté síťkou. Díky tomuto vnitřnímu savému jádru jsou kalhotky pro psy vhodné pro inkontinenci i v době hárání fenky. Vrchní vrstva kalhotek je z nepropustného PUL materiálu a zároveň je velmi prodyšná.

Flexibilní gumičky umožní zvětšit délku kalhotek, aniž by docházelo k jakémukoliv omezení pejska. Díky praktickému suchému zipu lze pohodlně regulovat v pase. Samozřejmostí kalhotek je praktický otvor pro ocásek. Kalhotky lze prát v pračce na 40°C a použít opakovaně.

V moderní i atraktivním provedení bude i v těch nejnáročnějších dnech váš čtyřnohý přítel dělat parádu.



HLAVNÍ VÝHODY:

nepropustný materiál
neškrtí v oblasti slabin
neomezují v pohybu
zamezují znečištění
všité savé jádro
moderní provedení

Obvod pasu: 28-42 cm



Velikosti jsou pouze orientační. Uvedeny jsou rozměry produktu, nikoliv těla. Kalhotky neslouží k zabránění oplodnění. Před venčením je nutno kalhotky sundat.

Ošetřující symboly: prát na 40°C, nežehlit, nepoužívat bělidla a aviváž,nesušit v sušičce. Mechanické namáhání, ruční ždímání apod. může zbůsobit narušení nepropustné vrstvy.
  • 12. 12. 2021, 18:22

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Kategorie