Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Cybex Solution X-fix+

Administrace

Autosedačka Cybex Solution X-fix+

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 100 Kč
Nabízím sedačku Cybex solution X-Fix s isofixy. Lze oddělit podsedák a použít jej samostatně. Je pro dítě od 15 do 36 kg cca 3 - 12 let. 3-poziční polohovací opěrka hlavy chytře zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku Firmou CYBEX…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Cybex Solution X-fix+

1 200 Kč
  • Popis zboží
Nabízím sedačku Cybex solution X-Fix s isofixy. Lze oddělit podsedák a použít jej samostatně. Je pro dítě od 15 do 36 kg cca 3 - 12 let.
3-poziční polohovací opěrka hlavy chytře zabraňuje přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku
Firmou CYBEX patentovaná 3-poziční polohovací opěrka hlavy zaručuje optimální ochranu v případě bočního nárazu. Tato revoluční technologie přesouvá těžiště hlavy dítěte mírně dozadu a zabraňuje tak jejímu přepadnutí během spánku. V případě bočního nárazu zůstává hlava v bezpečné zóně autosedačky, která zajišťuje optimální ochranu
Patentovaná 3-poziční opěrka hlavy navíc nabízí pohodlnější pozice pro spánek a zajišťuje tak bezpečnou a klidnou cestu.
Isofix Connect - pro extra stabilitu a bezpečnostSystém Isofix Connect zlepšuje stabilitu a bezpečí po celou dobu užití a sice pomocí snadného zaklapnutí.
Ramena jsou zakliknutím spojena s body Isofixu Vašeho auta. Ramena se dají snadno zasunout, takže můžete autosedačku používat i v autech, která nejsou Isofixem vybavena.
  • 27. 7. 2020, 8:46

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie