Zobrazit přihlášovací formulář

Aktovka + pouzdro + pytel + pláštěnka

Administrace

Aktovka + pouzdro + pytel + pláštěnka

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Prodám aktovku pro 1. až 4. třídu. Aktovka je nošená, místy odřená od používání, je vypraná, přesto není 100% čistá. Venkovní kapsa obsahuje přihrádku na láhev, která je takřka celá odpáraná. V klopě aktovky je kapsa na pláštěnku. Zapínání na magnet…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aktovka + pouzdro + pytel + pláštěnka

600 Kč
  • Popis zboží
Prodám aktovku pro 1. až 4. třídu. Aktovka je nošená, místy odřená od používání, je vypraná, přesto není 100% čistá. Venkovní kapsa obsahuje přihrádku na láhev, která je takřka celá odpáraná. V klopě aktovky je kapsa na pláštěnku. Zapínání na magnet nikoliv na přezku, zvládne otevřít i ten nejmenší a nejslabší prvňáček :-). Popruhy jsou nastavitelné podle výšky dítěte. Přezka na popruhu v pase je na jedné straně ulomená, ale přesto drží.
I přes kosmetické vady je aktovka stále plně funkční.
Přidám pouzdro ve stejném designu, které je hodně používané a je to na něm i vidět.
Dále je součástí pytel např. na přezuvky, ale vhodný i do plavání, neboť je nepromokavý. Pytel lze připevnit k aktovce. Pytel používaný, trochu ošoupaný.
Dále přidám pláštěnku, která se uschová do klopy aktovky, je přidělaná k aktovce, takže ji dítě neztratí ani nijak nevytratí. Pláštěnka byla použita jen 1x.
Cena za vše.
  • 31. 10. 2021, 14:11

  • Zobrazení

    156

  • Oblíbené

    0

Kategorie