Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní nepromokavá Softshellová bunda Alpine Pro

Administrace

Luxusní nepromokavá Softshellová bunda Alpine Pro

999 Kč 1 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 3. 4.
Doprava: od 0 Kč
Luxusní dětská softshellová bunda NOOTKO 4. Bunda je vyrobena z kvalitního nepromokavého a větruodolného materiálu, vodní sloupec 8000. Materiál je vybaven membránou a speciální impregnační vrstvou DWR - dopadající voda, sníh vytváří drobné kapičky, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní nepromokavá Softshellová bunda Alpine Pro

999 Kč
  • Popis zboží
Luxusní dětská softshellová bunda NOOTKO 4. Bunda je vyrobena z kvalitního nepromokavého a větruodolného materiálu, vodní sloupec 8000. Materiál je vybaven membránou a speciální impregnační vrstvou DWR - dopadající voda, sníh vytváří drobné kapičky, které okamžitě odtékají z povrchu materiálu pryč. Díky této úpravě zůstává oblečení suché i při nepříznivém počasí. Pro maximální pohodlí při užívání má bunda polopřiléhavý střih, kapuci, krytku brady, rukávy lemované gumou a 2 uzavíratelné kapsy se zipy a delšími taháčky. Je z materiálu strech, který je pružný ve všech směrech a umožňuje volnost pohybu - velice dobře sedí a dobře se nosí, nikde netáhne a neškrtí. Bunda je vybavena velkým množstvím reflexních prvků na předním i zadním dílu. Větrání pod paží. V krásné barevné kombinaci, moderní barvy. Barva zářivě zelená, nepřehlídnutelná na silnici v pošmourném počasí. Složení materiálu: 95% Polyester, 5% Elastan.
Vel. uvedena 152-158, originální visačky, vynikající!
Chlapecká softshellová bunda NOOTKO 4 je vyrobena z nepromokavého, paropropustného a pružného materiálu s membránou SOFT-SHELL WINDBARRIER a impregnační vrstvou DWR. Díky tomu budou Vaše děti vždy v teple a suchu i v nepříznivém počasí. Při turistice i ve městě děti ocení kapuci a rukávy lemované gumou a prodlouženou zadní část s možností regulace šířky pomocí gumičky. Nechybí ani 2 praktické kapsy se zipy a taháčky pro snadnou manipulaci. Pro maximální bezpečnost nejen při zhoršené viditelnosti má bunda NOOTKO 4 mnoho reflexních prvků - na švech, na předním i zadním díle.
  • 27. 3. 2021, 14:41

  • Zobrazení

    153

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní moderní krat´ásky - šortky
Luxusní mikina Vans
Luxusní Chlapecká mikina Hannah Hobart JR
Luxusní funkční nepromokavá softshellová bunda
Luxusní plavky s flitry
Nové
152
CALZEDONIA

Luxusní plavky s flitry

Luxusní dívčí outdoorová bunda
Luxusní nepromokavá outdoorová bunda Technico
Luxusní technická fleecová funkční mikina
Kalhoty jogger, tepláky
Luxusní technické svetro mikiny AlpinePro a Loap

Kategorie