Zobrazit přihlášovací formulář

Barevný kulatý velký unisex polštář, délka 80 cm

Administrace

Barevný kulatý velký unisex polštář, délka 80 cm

539 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... dinosaurus, na kterého se můžete spolehnout. Tento tvrdý podélný polštář s pohodlnou výplní poskytuje dobrou podporu bederní páteři, když chce Vaše dítě sedět a číst si – a je příjemný také pod hlavou, když je čas si odpočinout. Polštář ve tvaru…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barevný kulatý velký unisex polštář, délka 80 cm

539 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... dinosaurus, na kterého se můžete spolehnout. Tento tvrdý podélný polštář s pohodlnou výplní poskytuje dobrou podporu bederní páteři, když chce Vaše dítě sedět a číst si – a je příjemný také pod hlavou, když je čas si odpočinout. Polštář ve tvaru cylindru poskytuje oporu malým hlavičkám, zádům či nohám – ať už se děti dívají na televizi, čtou si nebo jen tak odpočívají. Přidejte do postele či čtecího koutku několik dekoračních polštářů a udělejte dětský pokoj ještě pohodlnější a útulnější. Polyesterová výplň drží tvar a tělu Vašeho dítěte poskytuje jemnou oporu. Výrobek prošel testy, které prokázaly, že neobsahuje žádné nebezpečné látky, jako jsou ftaláty nebo jiné chemikálie. Zipy na výrobcích pro děti nemají jezdce. Díky tomu jsou bezpečnější pro nejmenší děti, ale starší děti je umí bez problémů otevřít. Pratelný potah, který díky zipu snadno sundáte. Snadná údržba; lze prát v pračce při teplotě 40 °C. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
.........................................

Návod na údržbu:
Potah polštáře: Srážlivost maximálně 4 %. Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Před praním povlak obraťte naruby a zapněte. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky.
Vnitřní poduška: Perte v pračce na max. 40 °C, v režimu jemného praní. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Nečistit chemicky.

.........................................

Materiál:
Potah polštáře: 100% bavlna. Vnitřní látka: 100% polypropylen. Výplň: 100 % polyester – duté vlákno (100% recyklované).
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Délka: 80 cm. Průměr: 25 cm. Váha výplně: 1000 g. Celková váha: 1030 g.

  • 19. 8. 2021, 1:36

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie