Zobrazit přihlášovací formulář

4x luxusní džíny NOLITA POCKET GUESS REPLAY GAP

Administrace

4x luxusní džíny NOLITA POCKET GUESS REPLAY GAP

560 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nádherné rifle vhodné pro holčičku celoročně, ideální na jaro, podzim i zimu. Prodej jednotlivě. 1. Džíny s mašličkou NOLITA POCKET Nádherné rifle od Nolity s ozdobnou mašličkou. Pevná silnější riflovina, vhodná na jaro, podzim a zimu. V pase na zip a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x luxusní džíny NOLITA POCKET GUESS REPLAY GAP

560 Kč
  • Popis zboží
Nádherné rifle vhodné pro holčičku celoročně, ideální na jaro, podzim i zimu. Prodej jednotlivě.

1. Džíny s mašličkou NOLITA POCKET
Nádherné rifle od Nolity s ozdobnou mašličkou. Pevná silnější riflovina, vhodná na jaro, podzim a zimu. V pase na zip a knoflík, vzadu do gumy. Značená velikost 2. Vhodná pro holčičku celoročně. Koupené nové, džíny jsou vzíté asi 3x, vynikající stav, jako nové.
790 Kč

2. Rifle GUESS se cvočky a stříbrným zdobením
Nádherné středně modré džíny se cvočky na kapsách. V pase regulace. Zapínání na zip a knoflík. Vepředu výrazné prošívání stříbrnou nití ve tvaru čtverce. Moderní šisování. Značená velikost 24m. Rifle jsou nošené, vynikající stav, velmi šetřené.
560 Kč

3. Rifle REPLAY s výšivkami
Luxusní rifličky REPLAY & SONS. Vyšívaný kytička, vzadu látková barevná aplikace na kapsách. V pase regulace. Střih mírně rozšířené nohavice, velmi slušivé. Zapínání v pase na druk a zip. Pevnější měkká riflovina, vhodné pro holčičku od jara do podzimu. Značená velikost 18m, jsou větší, vydrží cca do 3 let. Džíny jsou ve vynikajícím stavu, velmi šetřené, nikde neodřené, skělé. Nádherné riflíky pro malou parádnici.
669 Kč

4. NOVÉ Srdíčkové rifle GAP
Nádherné džíny s aplikacemi srdíček. Baby GAP 1969. V pase regulace. Tmavší pevnější riflovina se šisováním. 1% Spandex. Nádherně zdobené, na kapsičkách vyšívání barevnou nití. Značená velikost 2 roky. Rifle jsou kupované nové, nenošené, pouze oprané (přešli jsme hned na větší). Vhodné pro holčičku, nositelné celoročně. Jedny z nejkrásnějších riflí, měli jsme ve vícero velikostech, doporučuji. V albu i ve velikost 98.
690 Kč
  • Značka

    NOLITA GUESS REPLAY

  • Velikost

    92

  • Rozměry

    1. NP: d.51 cm, pas š.23 cm (hodně pruží). 2. GUESS: d. 48 cm, pas š.21 cm (regulace). 3. REPLAY: d. 48 cm, pas š.22 cm (regulace). 4. GAP: d.47 cm, pas š. 22 cm (regulace).

  • 21. 5. 2023, 7:55

  • Zobrazení

    519

  • Oblíbené

    0

Kategorie