Zobrazit přihlášovací formulář

Hula hop se závažím a počítadlem NOVINKA

Administrace

Hula hop se závažím a počítadlem NOVINKA

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Díky tomuto zařízení bude váš pas zcela bezbolestně tvarovat! Obruč hula má ZÁVAŽÍ, která se otáčí pomocí odstředivé síly, která vyžaduje vynaložení malé síly. Pro dosažení uspokojivých výsledků stačí cvičit pravidelně 10-15 minut denně. Vbudované…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hula hop se závažím a počítadlem NOVINKA

420 Kč
  • Popis zboží
Díky tomuto zařízení bude váš pas zcela bezbolestně tvarovat! Obruč hula má ZÁVAŽÍ, která se otáčí pomocí odstředivé síly, která vyžaduje vynaložení malé síly. Pro dosažení uspokojivých výsledků stačí cvičit pravidelně 10-15 minut denně.
Vbudované počítadlo - pomůže Vám sledovat váš pokrok ve výcviku. Díky tomu se dozvíte, kolik otoček jste dosáhla. Informace se zobrazí na LCD obrazovce.

NASTAVITELNÉ - zařízení se dokonale vejde na jakoukoli postavu. Ráfek se skládá z částí, které lze odepnout a upevnit tak, aby pasovaly k pasu.

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ - pro sestavení obruče hula stačí jen spojit jednotlivé části a poté připojit vnější závaží a podpěrnou podložku zevnitř. Po namontování by měl polštář spočívat na břiše a ráfek by měl přiléhat těsně k tělu.

SPECIFIKACE

barva: černá a oranžová
materiál: plast
rozměry (délka / šířka): 59,5 x 39,5 cm
hmotnost: 0,85 kg
hmotnost v balení: 1,05 kg
  • 23. 10. 2020, 20:41

  • Zobrazení

    236

  • Oblíbené

    0

Kategorie