Zobrazit přihlášovací formulář

Kožené boty Adidas Adiprene Adiwear Traxion

Administrace

Kožené boty Adidas Adiprene Adiwear Traxion

449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 89 Kč
Super stav, pohodlné trekové boty Adidas, které se skvěle hodí pro takové aktivity, jako je například nordic walking, technologie adiPRENE®, adiPRENE® + , AdiWEAR® , Traxion®, 180 heel bevel, uvedená velikost FR 39 1/3, UK 6 , US 7 1/2 , JP 245, délka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožené boty Adidas Adiprene Adiwear Traxion

449 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Super stav, pohodlné trekové boty Adidas, které se skvěle hodí pro takové aktivity, jako je například nordic walking, technologie adiPRENE®, adiPRENE® + , AdiWEAR® , Traxion®, 180 heel bevel, uvedená velikost FR 39 1/3, UK 6 , US 7 1/2 , JP 245, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 25,3cm..
adiPRENE® - předností je materiál, který skvěle tlumí nárazy. V obuvi adidas se používá v oblasti paty. Má dlouhodobé tlumicí vlastnosti a zvyšuje pohodlí.
adiPRENE® + je lehký, dokonale pružný a citlivý materiál, který se v obuvi Adidas používá v oblasti špičky. Podporuje odrazovou fázi a člověku dodává pocit dynamičnosti.
AdiWEAR® - je mimořádně odolná pryž, která nezanechává šmouhy. Používá se na vysoce exponovaných místech podešví sportovních bot Adidas, aby se zabránilo jejich předčasnému opotřebení.
Traxion® - Design podešve s klínky, který maximalizuje záběr do všech směrů, aniž by byl na nohu někde vyvíjen příliš velký tlak. Využívá se především u kopaček, ale přináší výhody také u obuvi určené pro jiné sporty (např. běh v přírodě), při kterých je nutné, aby bota umožňovala maximální záběr i na kluzkém povrchu.
180 heel bevel - anatomicky přizpůsobená patní část podešve pro ideální a hladký nášlap
  • 11. 2. 2021, 12:10

  • Zobrazení

    163

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sportovní dámské boty Nike TANJUN
Dámské sportovní boty ADIDAS PUREMOTION ADAPT

Kategorie