Zobrazit přihlášovací formulář

Monster High Frankie Stein DMD46

Administrace

Monster High Frankie Stein DMD46

590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 90 Kč
Monster High Frankie Stein Panenka Monster High je speciální panenka, která je inspirována monster filmy a svým vzhledem se odlišuje od ostatních módních panenek. Zajímavý vzhled této panenky vás nenechá na pochybách, že se jedná o panenku, která k vám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Monster High Frankie Stein DMD46

590 Kč
  • Popis zboží
Monster High Frankie Stein

Panenka Monster High je speciální panenka, která je inspirována monster filmy a svým vzhledem se odlišuje od ostatních módních panenek. Zajímavý vzhled této panenky vás nenechá na pochybách, že se jedná o panenku, která k vám přišla ze záhrobí. Končí éra sladkých šatiček a roztomilých obličejíčků, nyní je v módě Monster High!

Omrzela už vaše dítě spousta krásných panenek s dokonalou postavou a luxusním šatníkem? Pořiďte jí Monster High! Tělo panenky je vyrobeno z plastu, zatímco její hlava je vyrobena z měkkého PVC. Od klasického tónu pleti má tato panenka tón naprosto odlišný. Panenka má ruce a nohy plně kloubové a odnímatelné. Kromě fyzikálních vlastností, je panenka zcela odlišná i v charakterizaci jejího oblečení. Neděste se vkusu svých dětí a zamyslete se, jestli s touto unikátní postavičkou nebude fantazie vašich dětí více rozvíjena!

Doporučený věk:
Od 6 let
  • 17. 5. 2022, 9:20

  • Zobrazení

    1 243

  • Oblíbené

    1

Kategorie