Zobrazit přihlášovací formulář

Monster High Frankie Stein DMD46

Administrace

Monster High Frankie Stein DMD46

590 Kč
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 90 Kč
Monster High Frankie Stein Panenka Monster High je speciální panenka, která je inspirována monster filmy a svým vzhledem se odlišuje od ostatních módních panenek. Zajímavý vzhled této panenky vás nenechá na pochybách, že se jedná o panenku, která k vám…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Monster High Frankie Stein DMD46

590 Kč
Koupit
Monster High Frankie Stein

Panenka Monster High je speciální panenka, která je inspirována monster filmy a svým vzhledem se odlišuje od ostatních módních panenek. Zajímavý vzhled této panenky vás nenechá na pochybách, že se jedná o panenku, která k vám přišla ze záhrobí. Končí éra sladkých šatiček a roztomilých obličejíčků, nyní je v módě Monster High!

Omrzela už vaše dítě spousta krásných panenek s dokonalou postavou a luxusním šatníkem? Pořiďte jí Monster High! Tělo panenky je vyrobeno z plastu, zatímco její hlava je vyrobena z měkkého PVC. Od klasického tónu pleti má tato panenka tón naprosto odlišný. Panenka má ruce a nohy plně kloubové a odnímatelné. Kromě fyzikálních vlastností, je panenka zcela odlišná i v charakterizaci jejího oblečení. Neděste se vkusu svých dětí a zamyslete se, jestli s touto unikátní postavičkou nebude fantazie vašich dětí více rozvíjena!

Doporučený věk:
Od 6 let
  • 17. 5. 2022, 9:20

  • Zobrazení

    1 201

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie