Zobrazit přihlášovací formulář

Overal kombinéza zimní mazlík Little Angel Outlast

Administrace

Overal kombinéza zimní mazlík Little Angel Outlast

649 Kč 1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Roztomilý dětský overal s motivem opičky je praktický a hřejivý oděv především do chladnějších měsíců. Overal je opatřen kapucí, zapíná se na módní šikmý zip a nohavice overalu jsou zakončeny ťapkami. Po zapnutí overalu můžete jezdec zipu schovat do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Overal kombinéza zimní mazlík Little Angel Outlast

649 Kč
  • Popis zboží
Roztomilý dětský overal s motivem opičky je praktický a hřejivý oděv především do chladnějších měsíců. Overal je opatřen kapucí, zapíná se na módní šikmý zip a nohavice overalu jsou zakončeny ťapkami. Po zapnutí overalu můžete jezdec zipu schovat do speciální krytky a zabránit tak otlačení brady dítěte. Vrchní strana overalu je z hebkého wellsoftu, podšívku tvoří bavlněný úplet s příměsí termoregulačního materiálu Outlast®. Tento materiál je velmi oblíbený díky své schopnosti pracovat s tělesným teplem. Při nadměrném zahřátí těla dokáže materiál Outlast® odvést nadbytečné teplo od těla a zabránit propocení. V momentě poklesu tělesné teploty materiál Outlast® teplo uvolní a zahřeje. Díky materiálu Outlast® je zajištěna teplotní pohoda po celou dobu nošení. Na pravé straně overalu je našitá ozdobná aplikace v podobě opičky s ušima. Část této aplikace je vyrobena z reflexního materiálu, který zvýší viditelnost při osvětlení v přítmí. Módní a praktický overal by rozhodně neměl chybět v zimním šatníku vašeho dítěte. Kvalitní a pružný materiál se skvěle přizpůsobí tělu, takže overal můžete oblékat i na více velikostí.
Údržba: praní - 40°C, žehlení - 1 tečka, sušička - může se sušit v bubnové sušičce při nižší teplotě sušení, chem. čištění - zákaz, bělení - zákaz, nepoužívat aviváž.
  • 20. 7. 2023, 12:39

  • Zobrazení

    361

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Overal podšitý BIO DR Outlast® NOVINKA 2024
Overal MAZLÍK BAMBUS Angel Outlast®
Overal prošev Outlast® - ocelově modrá
Overal šusťák kombinéza prošev Angel Outlast®
Overal NICKI Little Angel Outlast®
Overal MAZLÍK BAMBUS Angel Outlast®
Overal podšitý lem Outlast® - pruh bílošedý
Overal MAZLÍK BAMBUS Outlast®
Overal BALOO Outlast® - sv.růžová
Overal MAZLÍK BAMBUS lem Outlast® hnědá
Overal NICKI lem Outlast® - modrá
Overal šusťák prošev Little Angel Outlast®

Kategorie