Zobrazit přihlášovací formulář

Nepromokavé zimní boty / botičky SuperFit Gore-Tex

Administrace

Nepromokavé zimní boty / botičky SuperFit Gore-Tex

369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 89 Kč
Kvalitní dětské zimní boty značky Superfit v kombinaci syntetiky a membrány GORE-TEX. Boty jsou extrémně lehké, s maximálně ohebnou podešví a kvalitní stélkou. Uvnitř zateplené, zavazování na tkaničky, reflexní prvky. Uvedená velikost 22, délka vnitřní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nepromokavé zimní boty / botičky SuperFit Gore-Tex

369 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Kvalitní dětské zimní boty značky Superfit v kombinaci syntetiky a membrány GORE-TEX. Boty jsou extrémně lehké, s maximálně ohebnou podešví a kvalitní stélkou. Uvnitř zateplené, zavazování na tkaničky, reflexní prvky. Uvedená velikost 22, délka vnitřní stélky (vložky uvnitř) 14,3cm , super..
Membrána GORE-TEX® obsahuje více než 1,4 miliardy mikroskopických pórů na 1 cm². Tyto póry jsou 20 000krát menší než kapička vody, ale 700krát větší než molekula vodní páry. Proto membrána GORE-TEX® nepropouští vlhkost z vnějšího prostředí a přitom výborně odvádí tělesnou vlhkost. Vaše nohy zůstanou v pohodlí za každého počasí, dokonce i při namáhavé fyzické aktivitě.
  • 3. 12. 2020, 15:10

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nazouváky/ pantofle / žabky ADIDAS EEZAY FLIP FLOP
Hnědé zimní dámské boty / kozačky Marco Tozzi
Zimní dívčí nepromokavé boty / sněhule Color Kids
Luxusní kožené zimní boty / kozačky Scholl Hera

Kategorie