Zobrazit přihlášovací formulář

2x Neutrální šedá rouška / maska

Administrace

2x Neutrální šedá rouška / maska

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 55 Kč
...dvojbalení unisex neutrálních roušek pro každodenní použití. Tato rouška nesplňuje požadavky pro lékařské použití v souladu se směrnicí EU 93/42 / EHS ani požadavky pro osobní ochranné prostředky (respirátor) v souladu se směrnicí EU 2016/425. Tato…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x Neutrální šedá rouška / maska

69 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
...dvojbalení unisex neutrálních roušek pro každodenní použití. Tato rouška nesplňuje požadavky pro lékařské použití v souladu se směrnicí EU 93/42 / EHS ani požadavky pro osobní ochranné prostředky (respirátor) v souladu se směrnicí EU 2016/425. Tato nemedicínská rouška je určena pro soukromé použití a doplňuje ochranná opatření a pravidla pro sociální distancování. Není určena k použití jako respirační maska nebo zdravotnickým personálem, který je v kontaktu s pacienty. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

.......................................

Užitečné informace:
Kovová svorka na nos je zapuštěna do měkkého plastu bez BPA a lze ji snadno ohnout, aby se perfektně přizpůsobila vaší tváři a nosu. Filtrační efekt> 90 % pro částice o velikosti > 3 µm uvolněné osobou, která nosí roušku. Určeno pouze pro dospělé. Rouška je určena pro osobní použití. Roušku lze používat po dobu max. 4 hodin. Během 4 hodin lze ochrannou roušku použít několikrát. Odstraňte a uložte s minimálním kontaktem. Nastavte si roušku přes nos a pod bradou, abyste se ujistili, že mezi obličejem a rouškou nejsou žádné mezery. Během používání se roušky nedotýkejte. Pokud tak učiníte, umyjte si ruce dezinfekčním prostředkem na ruce nebo si je opláchněte mýdlem a vodou. Roušku sundávejte postupně od zadní části směrem k obličeji. Přední strany roušky se nedotýkejte. Roušku skladujte v čistém samostatném sáčku. Roušku nahraďte čistou rouškou hned, jak zvlhne a perte ji podle návodu na praní. Roušku nenoste při fyzické námaze, protože by to mohlo ovlivnit její prodyšnost. Před vyhozením roušky je potřeba ji vyprat podle pokynů k praní. Na konci životnosti zlikvidujte ochrannou roušku v souladu s místními předpisy.

.......................................

Návod na údržbu:
Nebělit. Sušte v su
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Množství v balení: 2 ks. Výška: 15 cm. Šířka: 25 cm.

  • 23. 5. 2021, 18:28

  • Zobrazení

    164

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

24x Háček na závěs s klipsem

Kategorie