Zobrazit přihlášovací formulář

Atraktivní celokožené kozačky Yellow Cab v.39

Administrace

Atraktivní celokožené kozačky Yellow Cab v.39

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
REZERVACE ! Odolnost - drsnost - neuhlazenost - New York. To jsou bez nadsázky hlavní znaky značky Yellow Cab. Značka byla založena třemi společníky v Amsterdamu v roce 1992 a od jejího začátku bylo zřejmé, že boty Yellow Cab jsou navrhovány tak, aby měly…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Atraktivní celokožené kozačky Yellow Cab v.39

990 Kč
  • Popis zboží
REZERVACE ! Odolnost - drsnost - neuhlazenost - New York. To jsou bez nadsázky hlavní znaky značky Yellow Cab. Značka byla založena třemi společníky v Amsterdamu v roce 1992 a od jejího začátku bylo zřejmé, že boty Yellow Cab jsou navrhovány tak, aby měly svůj vlastní, osobitý design zohledňující nezávislost a vlastní povědomí, nehledě na momentální módní trendy. Kolekce obuvi Yellow Cab jsou od začátku inspirovány ulicemi New Yorku a mají vlastní identitu, která je uplatňována u všech modelů. Modely bot od Yellow Cab nejsou únavným sortimentem konvenční módy ale jsou naopak inovativní, originální a s charakteristickým vlastním YC stylem. Díky tomu je značka Yellow Cab jednou z nejúspěšnějších značek bot za poslední dvě desetiletí. YC zákazníci jsou pohodoví lidé užívající si život, nezávislí a mající svůj vlastní styl nehledě na aktuální módní trendy.
Párkrát obuté v top stavu - vše viz. foto. Originál ošoupaný vzhled. Silná, kvalitní kůže, uvnitř jsou také celé kožené. Bez vyteplení. Naměřená vnitřní stélka 26cm. Celková výška bot 35 - 36cm, z toho podpatek 4cm. Horní vnitřní obvod 36cm. Nejsou na vysoký nárt a širokou nohu.
Pořizovací cena 195 euro !
  • 19. 1. 2021, 9:41

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní kožené boty Ecco v. 38
Kožené tenisky Tommy Hilfiger v.41
Keen Uneek O2 M vel.46
Nové bílé celokožené pantofle CAPRICE v.8/42
Béžové kožené tenisky Converse v.38
Růžové dvojité Converse v.37, 5
Luxusní kožené tenisky Ecco v.39
Goretexové sportovky Superfit s BOA v.36W
Kožené baleríny Keen v.37 - nové

Kategorie