Zobrazit přihlášovací formulář

Kniha BISONI 001 - česká bondovka - J. Kmenta

Administrace

Kniha BISONI 001 - česká bondovka - J. Kmenta

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Knížka BISONI 001, Sytovský Josef. První česká bondovka z reálného světa tajných služeb. Příběh se odehrává v devadesátých letech, a přestože jde o fikci, popisuje opravdový život z prostředí tajné služby BIS. Jeho hrdinové nemají žádné nadpřirozené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kniha BISONI 001 - česká bondovka - J. Kmenta

150 Kč
Koupit
Knížka BISONI 001, Sytovský Josef. První česká bondovka z reálného světa tajných služeb. Příběh se odehrává v devadesátých letech, a přestože jde o fikci, popisuje opravdový život z prostředí tajné služby BIS. Jeho hrdinové nemají žádné nadpřirozené schopnosti, jaké známe z filmů. Nemají povolení zabíjet, ani nejezdí v luxusním voze, který se dá přepnout jedním stiskem tlačítka na střílející tank. Tento příběh je o umění získat informace, správně je vyhodnotit a použít. A také o tom, jak nenaletět na hry, které v zákulisí spřádají jiní mistři klamu.

BISONI 001 vydává nakladatelství JKM - JAROSLAV KMENTA, které se specializuje na dokumentární prózu. V jeho nakladatelství vyšly bestsellery Kmotr Mrázek I, II a III, Svědek na zabití, Český špion Erwin van Haarlem a Všehoschopní - Superguru Bárta. Pozn.: BISONI je slangový výraz pro důstojníky tajné služby BIS.

Vydal Jaroslav Kmenta, Praha 2012. Stran 236. Vazba měkká, brožovaná. Kniha je nepoužitá, v perfektním stavu.
Rozměry: 20,7 x 11,7 cm

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • 19. 4. 2024, 14:37

  • Zobrazení

    498

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Hermann Hesse, Stupně - výbor z veršů
Jaroslav Seifert, Dílo I., II. a IV.

Kategorie