Zobrazit přihlášovací formulář

Odolný stůl a 2 židle, materiál bříza

Administrace

Odolný stůl a 2 židle, materiál bříza

6 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 139 Kč
... pevný a odolný jídelní set; splňuje požadavky nábytku pro použití na veřejnosti. Každý stůl je jedinečný – variace ve vzoru vláken a přírodní barvy jsou součástí osobního kouzla dřeva. Zakulacené rohy stolu minimalizují riziko poranění hlavy dítěte.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Odolný stůl a 2 židle, materiál bříza

6 199 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... pevný a odolný jídelní set; splňuje požadavky nábytku pro použití na veřejnosti. Každý stůl je jedinečný – variace ve vzoru vláken a přírodní barvy jsou součástí osobního kouzla dřeva. Zakulacené rohy stolu minimalizují riziko poranění hlavy dítěte. Díky zaoblenému tvaru sedáku a opěrky si pohodlně posedíte. Viditelná dřevěná vlákna působí hřejivým, přírodním dojmem. Masivní tvrdé dřevo je pevné a odolné – vydrží dlouhé roky používání. Vytvořte si jednotný vzhled pomocí několika židlí stejné barvy nebo nakombinujte židle různých barev. Tento stůl byl testován pro použití na veřejnosti a splňuje požadavky na bezpečnost, odolnost a stabilitu. Židle byla testována pro použití na veřejnosti a splňuje požadavky na bezpečnost, odolnost a stabilitu. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
.......................................

Návod na údržbu:
Otírejte hebkým hadříkem namočeným ve vodě s jemným čisticím prostředkem na mytí nádobí nebo mýdlem. Osušte čistou utěrkou.

.......................................

Materiál:
Stůl: masivní bříza, barva, průhledný akrylový lak. Židle: masivní bříza, tónovaný lak, formovaná vrstvená a lepená dřevěná dýha, březová dýha.
.......................................
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    ŽIDLE: Testováno pro 110 kg. Šířka: 46 cm. Hloubka: 49 cm. Výška: 79 cm. Šířka sedáku: 41 cm. Hloubka sedáku: 41 cm. Výška sedáku: 45 cm. STůL: Délka: 74 cm. Šířka: 74 cm. Výška: 74 cm.

  • 20. 10. 2020, 21:22

  • Zobrazení

    239

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let

Kategorie