Zobrazit přihlášovací formulář

Hra Ravensburger Labyrint

Administrace

Hra Ravensburger Labyrint

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Hra v absolutním pořádku včetně návodu. Klasická rodinná hra Labyrint je plná napětí a zvratů v podobě měnících se chodeb bludiště, ve kterém musíte najít tu nejlepší cestu k pokladům. Ale to nebude nic snadného, protože vaši spoluhráči se budou snažit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hra Ravensburger Labyrint

349 Kč
  • Popis zboží
Hra v absolutním pořádku včetně návodu.

Klasická rodinná hra Labyrint je plná napětí a zvratů v podobě měnících se chodeb bludiště, ve kterém musíte najít tu nejlepší cestu k pokladům. Ale to nebude nic snadného, protože vaši spoluhráči se budou snažit o to samé a pěkně vám tu cestu zamotají.

Nová a ještě napínavější varianta osvědčené klasiky. Dokážete posbírat svůj poklad rychleji než soupeři? Neztratíte se ve zrádném bludišti? Modifikovaná verze populární hry Labyrinth vás zatáhne do trojrozměrného dobrodružství. Princip zůstává zachovaný, ale prostor k pohybu se rozšířil o směry dolů a nahoru. Dokážete posbírat všechny svoje poklady? A dohlédnete vůbec, kde se můžete ocitnout v dalším kole? Čáry a kouzla posouvají velké věže a začarovaným bludištěm se předhánějí mág, čarodějnice i další postavy, ale vyhrát může jen ten nejrychlejší.
  • 26. 9. 2020, 19:51

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Sada na výrobu náramků
2 x puzle 3 +
Krásná mikina na zip
Manžestrová košile
Podprsenka TIMO Dream Bra 75 E
Dvoje balerínky vel: 39-42

Kategorie