Zobrazit přihlášovací formulář

Boty/ botičky / sandály / sandálky Adidas AltaSwim

Administrace

Boty/ botičky / sandály / sandálky Adidas AltaSwim

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Perfektní stav, lehoučké, super pohodlné, rychleschnoucí, uvedená velikost FR 23, UK 6K, US 6K , CHN 130, JP 140, délka vnitřní stélky 15cm, barva růžová.. Dětské letní sandály v růžovém provedení se hodí k vodě i na běžné nošení. Dívčí letní sandálky…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Boty/ botičky / sandály / sandálky Adidas AltaSwim

249 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, lehoučké, super pohodlné, rychleschnoucí, uvedená velikost FR 23, UK 6K, US 6K , CHN 130, JP 140, délka vnitřní stélky 15cm, barva růžová..
Dětské letní sandály v růžovém provedení se hodí k vodě i na běžné nošení.
Dívčí letní sandálky od značky Adidas se díky praktickému zapínaní na suchý zip jednoduše obouvají a skvěle drží na dětské noze. Podešev i svrchní část jsou vyrobeny z kvalitního a měkkého materiálu, který nikde netlačí a zaručuje pohodlný došlap při každém kroku. Tyto sandálky jsou skvělým tipem na horké letní dny u vody.
- Velmi měkké, ale zároveň odolné.
- K vodě i do města.
Bez vodních hrátek by to nebylo to správné léto. Proto tyhle dětské sandále Adidas nezadržují vodu a jsou vyrobené z nenasákavého materiálu EVA. Takže i rychle schnou. Tvarovaná podešev podpoří přirozený pohyb nohou a díky nastavitelným páskům na patě a nártu perfektně sednou.
  • 1. 5. 2024, 9:35

  • Zobrazení

    364

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

Kategorie