Zobrazit přihlášovací formulář

Skvělé nepromokavé kalhoty, šusťáky

Administrace

Skvělé nepromokavé kalhoty, šusťáky

130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 56 Kč
Naprosto dokonalý kus oblečení, laclové nepromokavé kalhoty kvalitní dánské značky, které se snadno daly přiobléct na jakékoliv jiné kalhoty. Gumička pod botku a kšandy zajistí, že se nevyhrnují. Ideální pro období lezení, navlékli jsme na hřišti či…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 1. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skvělé nepromokavé kalhoty, šusťáky

130 Kč
  • Popis zboží
Naprosto dokonalý kus oblečení, laclové nepromokavé kalhoty kvalitní dánské značky, které se snadno daly přiobléct na jakékoliv jiné kalhoty. Gumička pod botku a kšandy zajistí, že se nevyhrnují. Ideální pro období lezení, navlékli jsme na hřišti či kdekoliv. Jsou lehké, skladné, možno mít stále u sebe.

Krásná fialová barva, uvnitř zářivě růžové. Velmi kvalitní a stále jako nové. Velká spokojenost, na podzim a do mokra perfektní!

Dánská módní značka Minymo je jako dělaná pro malé dobrodruhy a průzkumníky. o O O O značce
Perfektně vybaví vaše děti na venkovní řádění, na procházky do lesa i do města.Dětská móda Minymo je navržena a vyvinuta s odkazem na skandinávský look a funkční technologie. Barevné tisky a unikátní design je u značky stěžejní. Vytváří praktické oblečení pro všechny děti, které žijí aktivním životem plným zábavy a her. Minymo je oblečení, které dětem umožní maximální požitek při venkovním dovádění za jakýchkoli podmínek.
  • Značka

    MINYMO

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Velikost 74 - 80, kolem roku, jsou volné, tedy využijete poměrně dlouhou dobu.

  • 15. 9. 2021, 21:40

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Kategorie