Zobrazit přihlášovací formulář

Transformers

Administrace

Transformers

75 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
1.Transformers 4 Construct Bots Jezdci - Crosshairs Crosshairs tentokrát z kolekce jezdců Construct Bots, kdy v každém balení je sestavitelná miniverze Autobota a Deceptiona. V nabídce je na výběr osm Jezdců, které mohou kluci transformovat do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Transformers

75 Kč
  • Popis zboží
1.Transformers 4 Construct Bots Jezdci - Crosshairs

Crosshairs tentokrát z kolekce jezdců Construct Bots, kdy v každém balení je sestavitelná miniverze Autobota a Deceptiona. V nabídce je na výběr osm Jezdců, které mohou kluci transformovat do protipólných režimů. Jezdci umí také jezdit na Transformerech z kolekce Scout.
Vhodné pro děti od 6 let
Materiál: plast
Počet dílů: 18

2.Transformers 4 Construct Bots Jezdci - Autobot Hou

Transformers 4 Construct Bots Jezdci
Dinobot riders
Sestavte si svou miniaturní armádu jezdců Construct-Bots! Každé balení má sestavitelnou miniaturní verzi Autobotů a Decepticonů z filmu. Každého z 8 Transformerů lze upravit podle sebe, transformovat do jiného režimu a zpět.
Jezdci mohou dokonce jezdit na Transformerech z kolekce Scout!
Věk: 6+
Materiál: plast
Počet dílů: 18

3.
Hasbro Transformers 4 construct bots jezdci Optimu
Optimus Prime je silným truckem nebo Transformerem s parádním arzenálem. Staňte se robotím mechanikem a sestavte si vlastního parádního Transformera. Kdykoli můžete provést transformaci z robota na auto a zase nazpět. Zažijte nová dobrodružství s řadou Transformerů Construct-Bots, kterou vám přináší Hasbro s novým dílem série
Hasbro Transformers 4 construct bots jezdci Optimus Prime A6168
Transformers, čtvrtým filmem Transformers: Age of Extinction. Zapojte se jako konstruktér a bojovník do vesmírné bitvy dvou znepřátelených robotích klanů. V každém balení naleznete buď Autobota nebo Decepticona, celkem 8 modelů. Navíc mohou tito Transformeři jezdit také na Dinobotech z kolekce Scout. Užíveje si napínavé chvíle přesně jako ve filmu, nebo zapojte fantazii a vytvořte si zcelá nový scénář. Necháte zvítězit dobro na zlem? Produkt je vyroben z kvalitního a nezávadného materiálu a vzhledem ke konstrukční náročnosti je vhodný pro děti od 6 let.
  • Značka

    HASBRO

  • Rozměry

    Cena za kus 75,-

  • 18. 11. 2020, 23:14

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie