Zobrazit přihlášovací formulář

ZDRAVOTNÍ SANDÁLE / BAČKORY / PŘEZŮVKY

Administrace

ZDRAVOTNÍ SANDÁLE / BAČKORY / PŘEZŮVKY

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám sandálky zn. Befado Max, velikost 33, délka stélky maximální mnou změřená 21cm. Kupované nové na eshopu (doklad mohu doložit, že jsou opravdu jen po dcerce). Dcerka nosila při velikosti ostatních bot 34 (Befado kupujeme o číslo menší), řiďte se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZDRAVOTNÍ SANDÁLE / BAČKORY / PŘEZŮVKY

149 Kč
  • Popis zboží
Prodám sandálky zn. Befado Max, velikost 33, délka stélky maximální mnou změřená 21cm. Kupované nové na eshopu (doklad mohu doložit, že jsou opravdu jen po dcerce). Dcerka nosila při velikosti ostatních bot 34 (Befado kupujeme o číslo menší), řiďte se proto délkou stélky.

Dcerka nosila jako přezůvky do školy a to pouze cca 3-4 měsíce, než se zavřela škola a pak už byla doma. Stále hezký stav. Sandálky jsem povrchově vyčistila, aby byly připravené pro další slečnu. Barva kombinace růžové a tmavě modré.

Jedná se o certifikované zdravotní sandálky, velmi kvalitní. Kupovala jsem je dcerce jako bačkory 3 roky. Jedná se o certifikaci "Zdrawa stopa" obdoba české Žirafy. Zpevněná pata fixuje chodidlo ve správné poloze. Podešev je lehká, pružná a zpevněná. Špičky bot jsou širší pro volný pohyb prstů. Lze využít na doma jako bačkůrky nebo na ven jako sandálky.

Podívejte se na mé další inzeráty. Většina nabízených věcí je v super stavu nebo i j. nové. Pokud jste někdo z Plzně, tak mám na holčičku mnoho kusů většinou značkového oblečení od miminka do cca 7 let nyní k prodeji.

POŠTOVNÉ: 65Kč zásilkovna / 100Kč Česká pošta nebo osobní předání Plzeň
  • 25. 10. 2020, 9:26

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Boty / obuv zn. Adidas v. 38 2/3 - *N*O*V*É
Body, tričko, legínky, punčocháče Next, M&S 68-74
Body, tričko, legínky, punčocháče Next, M&S 68-74

Kategorie