Zobrazit přihlášovací formulář

KNIHA DĚDEČKU VYPRÁVEJ...

Administrace

KNIHA DĚDEČKU VYPRÁVEJ...

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
PRODÁM KNIHU: DĚDEČKU VYPRÁVĚJ ( etiketa pro kluky a holčičky od 3. let )..., vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KNIHA DĚDEČKU VYPRÁVEJ...

150 Kč
Koupit
PRODÁM KNIHU:
DĚDEČKU VYPRÁVĚJ ( etiketa pro kluky a holčičky od 3. let )..., vypráví o světě etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici, ve školce, na návštěvě, u stolu, v divadle, v restauraci i v hotelu. Vyprávění moudrého dědečka je protkáno pohádkovými příběhy, které v dětech pěstují ohleduplnost, obětavost, lásku ke světu kolem nich. Kniha jim položí základy, na nichž pak budou stavět, až budou starší a budou je potkávat nové zkušenosti. Knížka je bohatá na obrázky, proto si ji mohou děti po prvním přečtení s dospělými „číst“ i samy. Na konci knihy je sérii otázek ke každé kapitole, aby si dospělí s dětmi mohli o tématech kapitol ještě vyprávět.
CENA : 150 ,-KČ + POŠTOVNÉ 70,-KČ

DĚDEČKU, UŽ CHODÍM DO ŠKOLY + CD MP3 ( etiketa pro kluky a holčičky od 6. let )..,
Dědečku, už chodím do školy je dalším pokračováním oblíbené série knížek Dědečku, vyprávěj a Dědečku, ještě vyprávěj. Laskavý dědeček si opět povídá se svou zvídavou vnučkou Viktorkou o světě kolem nich. Viktorka už je ovšem školačka, chodí do první třídy, a proto si přináší spoustu nových podnětů a otázek ze školního prostředí. Knížka pomůže rodičům v touze rozvíjet dobré vlastnosti jejich dětí, vštěpovat jim mravní hodnoty současného světa, pěstovat v nich silnou vůli, vytvářet správné návyky chování mezi lidmi a v různých situacích, které Viktorku potkávají. Knížka je stejně jako předchozí dva díly doplněna o CD, na kterém autor předčítá celou knihu.
CENA : 200,-KČ+ POŠTOVNÉ : 70,-kČ
  • 23. 10. 2021, 17:19

  • Zobrazení

    232

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KNIHA SHANNARA KNIHA DRUHÁ
KNIHA KAŽDÝ MÁ SVOU LAJNU
KNIHA RODÁCI
KNIHA JSI ČARODĚJKA?
ZLATÝ KVĚT S.R.O.

KNIHA JSI ČARODĚJKA?

KNIHA OKOUZLENÝ KOUZELNÍK
KNIHA KRÁSNÍ MRTVÍ SUMMER III.
KNIHA ZLATÝ KLÍČEK
KNIHA ŽIVOT ČESKÝCH PANOVNÍKŮ
KNIHA HÝBÁNKY
SUPERKNIHA PRO TVOŘIVÉ RUCE
KNIHY PSÍ RÁJ

Kategorie