Zobrazit přihlášovací formulář

STOLNÍ HRA ACTIVITY

Administrace

STOLNÍ HRA ACTIVITY

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
ROZBALENÁ, NEHRANÁ, CHYBÍ FIGURKA ZLATÉHO KONĚ... Activity GOLD EDITON 7758 je hra pro celou rodinu nebo partu přátel a nesmí chybět při žádném společném setkání. Zlatá edice této hry je plná nových a netradičních úkolů. Navazuje na předchozí verze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STOLNÍ HRA ACTIVITY

199 Kč
  • Popis zboží
ROZBALENÁ, NEHRANÁ, CHYBÍ FIGURKA ZLATÉHO KONĚ...

Activity GOLD EDITON 7758 je hra pro celou rodinu nebo partu přátel a nesmí chybět při žádném společném setkání.
Zlatá edice této hry je plná nových a netradičních úkolů. Navazuje na předchozí verze hry Activity Original 2. Proč je tato verze označena jako GOLD, čím je tato hra zlatá? Obsahuje zlaté kartičky, na kterých jsou známá rčení, ustálená slovní spojení či oblíbené hlášky.

Průběh hry: Člen teamu si vezme zelenou kartu a pokouší se svým spoluhráčům přiblížit daný pojem pomocí pantomimy, opisu nebo kreslení. Jak bude pojem předvádět a o kolik políček vpřed posune svou figurku, je uvedeno na kartě.
Postoupí-li team na zlaté políčko, musí řešit v následujícím kole "zlatý" úkol, při kterém mohou hádat i soupeři. Kdo pojem uhodne, získává zlatou kartu. Team, který má nejvyšší počet zlatých karet, dostane namísto obyčejné figurky zlatého koně.
V průběhu hry se může stát, že team skončí na políčku, které je již obsazené. V tomto případě musí figurka, která na políčku už stála, o jedno pole zpět. Pouze team se zlatým koněm má výhodu a zůstává na svém místě.
  • 8. 11. 2020, 9:39

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie