Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní komplet - paleto kabátek a svetr GAP

Administrace

Luxusní komplet - paleto kabátek a svetr GAP

899 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 101 Kč
Obojí kupváno v Anglii nové a stále jako nové, neprsné a Petruškou svátečně nošené při velikosti 140-150 cm, asi 5x na sobě, je vidno na fotkách.... super přes legíny nebo slim kalhoty, nakombinujte si podle svého nebo s věcičkami od nás z alba.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní komplet - paleto kabátek a svetr GAP

899 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Obojí kupváno v Anglii nové a stále jako nové, neprsné a Petruškou svátečně nošené při velikosti 140-150 cm, asi 5x na sobě, je vidno na fotkách.... super přes legíny nebo slim kalhoty, nakombinujte si podle svého nebo s věcičkami od nás z alba. Kabátekflaušový ve stylu Cherlock Holmes, pokud máte rádi originalitu a výstřednost a Vaše slečna také, doporučuji.. mou jsem musela k nošení nutit, proto stále jako nové:-(. Řadím do velikosti 146, normálně velká štíhlá holčina unosí 10-12 let. Moc doporučuji, svetřík Gap je bavlněný. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!!
  • Značka

    GAP

  • Velikost

    146

  • 29. 4. 2024, 6:13

  • Zobrazení

    499

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Červené sportovní plavky + dvojdílné ZDARMA!!

Kategorie