Zobrazit přihlášovací formulář

Kopačky Nike Mercurial Vapor vel.43*TOP STAV*

Administrace

Kopačky Nike Mercurial Vapor vel.43*TOP STAV*

590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 90 Kč
Pánské kopačky Nike Mercurial VaporX 12 Pro NJR TF z kolekce silencio disponují podrážkou s agresivní trakci, takže můžeš dobře ovládat míč i při vysokých rychlostech. Svršek z materiálu Flyknit s potiskem HyperScreen 3-D zajišťuje citlivý kontakt s míčem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kopačky Nike Mercurial Vapor vel.43*TOP STAV*

590 Kč
  • Popis zboží
Pánské kopačky Nike Mercurial VaporX 12 Pro NJR TF z kolekce silencio disponují podrážkou s agresivní trakci, takže můžeš dobře ovládat míč i při vysokých rychlostech. Svršek z materiálu Flyknit s potiskem HyperScreen 3-D zajišťuje citlivý kontakt s míčem. Kopačky disponují vnitřní strečovou botičkou, která obepíná nohu a díky tomu perfektně sedne. Díky nízkému profilu palce je snažší se dostat pod míč. Podrážka z pryže je určena pro hru na umělou trávu a další tvrdé povrchy.

Kopačky typu TF (turfy) - jsou určeny na umělou trávu a další tvrdé povrchy. Gumové kolíky zajišťují lepší trakci na umělých površích.

Boty jsou velmi málo používané, v nádherném stavu. Délka vnitřní stélky je 27.6cm. PC 2700Kč. Poštovné do konce roku 2020 pouze 70Kč - Balík na poštu.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    43

  • 2. 3. 2021, 18:13

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Kategorie