Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Belville 7582 - Letní královský palác

Administrace

LEGO Belville 7582 - Letní královský palác

2 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 165 Kč
Krásná sada z roku 2007. Léto je tu a královská rodina - král, královna a jejich malá princeznička - odpočívají v nádherném letním paláci a pořádají romantické projížďky lodičkou. Nádherná raritní sada královského paláce postaveného na 3D podložce. Sada…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Belville 7582 - Letní královský palác

2 950 Kč
  • Popis zboží
Krásná sada z roku 2007. Léto je tu a královská rodina - král, královna a jejich malá princeznička - odpočívají v nádherném letním paláci a pořádají romantické projížďky lodičkou.
Nádherná raritní sada královského paláce postaveného na 3D podložce. Sada je hraná, ale ve velmi dobrém stavu, 3D podložka je naprosto v pořádku, bez poškození. Postavičky také zcela v pořádku.
Některé dílky mohou být nahrazeny oproti původní sadě jinou barvou nebo obdobným tvarem, chybí oranžový medvídek a sukénka pro miminko, může chybět nějaký i drobný doplněk, ale nechybí nic zásadního. Cena je za vše, co je na fotografiích. Bez originální krabice. S vytištěným návodem na barevné tiskárně.
Postavičky Lego Belville jsou plně kompatibilní s ostatním Legem, jen jsou větší, viz porovnávací fotografie u mě v inzerátech.
  • 13. 6. 2021, 10:01

  • Zobrazení

    291

  • Oblíbené

    0

Kategorie