Zobrazit přihlášovací formulář

Thalgo Cold Cream Marine 24H Hydrating Body Milk

Administrace

Thalgo Cold Cream Marine 24H Hydrating Body Milk

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Tělové mléko z řady Cold Cream Marine (24h Hydrating Body Milk) přináší intenzivní hydrataci, která vydrží až 24 hodin. Fyziologická náprava dehydratované pleti byla dermatologicky prokázána.* Dodává pleti sametový závoj, pružnost a jemnost. Vstřebává se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Thalgo Cold Cream Marine 24H Hydrating Body Milk

69 Kč
  • Popis zboží
Tělové mléko z řady Cold Cream Marine (24h Hydrating Body Milk) přináší intenzivní hydrataci, která vydrží až 24 hodin. Fyziologická náprava dehydratované pleti byla dermatologicky prokázána.* Dodává pleti sametový závoj, pružnost a jemnost. Vstřebává se tak rychle, že se můžete okamžitě oblékat. Má sladkou a svěží vůni broskví, zeleného listí a bílého pižma.
Kromě aktivní látky Cold Cream Marine (viz níže) obsahuje trio vysoce koncentrovaných aktivních hydratačních látek, které pomáhají trvale redukovat ztrátu vody.
Použití: jako denní ochrana na celé tělo po koupeli.
Revoluční řada Thalgo s látkou Cold Cream Marine intenzivně vyživuje, dlouhodobě zklidňuje a účinně napravuje i velmi suchou a citlivou pleť až na 24 hodin. Působí proti zarudnutí, pocitům pnutí a pálení. Cold Cream Marine obsahuje vyživující olej Blue Oil Marine ve vysoké koncentraci, zklidňující řasový vosk a zkrášlující vodu Seve Bleue des Oceans. Tato napravující a posilující voda z hlubin oceánu je bohatá na stopové prvky a nezbytné minerály.
Vyživující Blue Oil Marine je první 100% mořský olej Thalgo derivovaný z mikrořasového fytoplanktonu s výjimečnou schopností bioakumulovat lipidy. Obsahuje vysokou koncentraci (až 30%) Omega-3 mastných kyselin typu EPA, nejvzácnějších a nejkomplexnějších syntetizovaných esenciálních mastných kyselin.
Nové
30ml
Cena 200ml na netu od cca 880,-
  • 25. 5. 2022, 9:15

  • Zobrazení

    110

  • Oblíbené

    0

Kategorie