Zobrazit přihlášovací formulář

Hadej kdo? extra

Administrace

Hadej kdo? extra

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 65 Kč
U nás velmi oblíbená a hraná hra. Stále ve velmi dobrám stavu, vše funguje. Chybí jen jedno červené okýnko, ale dá se použít jen to jediné pro obě řady. Hře určitě nevadí. Oficiální popis: Hra Hádej kdo? v luxusní verzi s různými hracími variantami a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 12. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hadej kdo? extra

299 Kč
  • Popis zboží
U nás velmi oblíbená a hraná hra. Stále ve velmi dobrám stavu, vše funguje. Chybí jen jedno červené okýnko, ale dá se použít jen to jediné pro obě řady. Hře určitě nevadí.
Oficiální popis: Hra Hádej kdo? v luxusní verzi s různými hracími variantami a špičkovou výbavou: 6 galerií různých postaviček (více než 100 tváří), zvukové a světelné efekty, různé stupně obtížnosti. Snadno přenosné ve vkusné notebookové podobě.
Cílem hry je za pomocí rafinovaných otázek, týkajících se jednotlivých znaků obličeje, odhalit soupeřovu tajemnou tvář dříve, než se to podaří jemu. Otázky je třeba volit pečlivě - jen chytře zvolený dotaz může vyloučit několik postav najednou. Hra se hraje na více kol. Vyhrává ten, komu se podaří odhalit tajemnou tvář celkem pětkrát. Zdatní hráči si mohou hádání zkomplikovat a hádat rovnou dvě postavy najednou.

Už se neprodává.
  • 5. 8. 2021, 14:58

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie