Zobrazit přihlášovací formulář

POETIC- voní jako GOUTAL - Chat Perché

Administrace

POETIC- voní jako GOUTAL - Chat Perché

455 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 86 Kč
Velice jemná vůně YODEYMA POETIC vyzařuje neskutečnou svěžet vůně francouzského venkova, tato UNISEX vůně si vás podmaní svou květinovou lehkostí a svěžestí. Vůně je lehce citrusová spolu s tóny čistě vypraného prádla. Co zde ucítíte a je velmi nevšední,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

POETIC- voní jako GOUTAL - Chat Perché

455 Kč
  • Popis zboží
Velice jemná vůně YODEYMA POETIC vyzařuje neskutečnou svěžet vůně francouzského venkova, tato UNISEX vůně si vás podmaní svou květinovou lehkostí a svěžestí. Vůně je lehce citrusová spolu s tóny čistě vypraného prádla. Co zde ucítíte a je velmi nevšední, tak to je sladký hrášek a řeřicha.

vhodná na denní nošení
určena pro něžné ženy a dívky

YODEYMA Paris je evropskou jedničkou ve výrobě parfémů s vonnou charakteristikou známých značek. Parfémy YODEYMA se vyznačují nejvyšší kvalitou na trhu. Tohoto úspěchu docílili díky více než 20 leté zkušenosti s výrobou parfémů a také výhradním využíváním těch nejkvalitnějších francouzských parfémových olejů. Parfémy YODEYMA se vyrábí ve flakonech o obsahu 100ml a 15ml, tyto flakony se vyznačují čistým a líbivým designem, který vytvořil jeden z nejprestižnějších návrhářů francouzských parfumerií Federico Restrepo. Všechny vůně YODEYMA prošly těmi nejnáročnějšími testy kvality, díky kterým můžete pocítit krásnou a dlouho trvající vůni parfému YODEYMA Paris na vlastní kůži.
  • Značka

    YODEYMA

  • Rozměry

    100 ml 695 kč 50ml 455kč 15ml 195kč

  • 3. 3. 2024, 16:07

  • Zobrazení

    362

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie