Zobrazit přihlášovací formulář

Černé kožené kozačky

Administrace

Černé kožené kozačky

2 959 Kč 3 694 Kč
Doposud žádný zájemce
NOVÉ včetně záruky, originál krabice. Koupené 29. 09. 2020. Strašně se mi líbily, ale jsou mi bohužel velké, myslela jsem, že s ponožkou to dám, ale bohužel :-(. Prodávám, jak jsem koupila. Piště si, ráda dle potřeby přeměřím. Jedná se o normální kůži, na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Černé kožené kozačky

2 959 Kč
Koupit
NOVÉ včetně záruky, originál krabice. Koupené 29. 09. 2020. Strašně se mi líbily, ale jsou mi bohužel velké, myslela jsem, že s ponožkou to dám, ale bohužel :-(. Prodávám, jak jsem koupila. Piště si, ráda dle potřeby přeměřím. Jedná se o normální kůži, na fotkách vypadají, že se lesknou jako psí kulky, ale není to tak.

Nadčasové, univerzální dámské kozačky. Vrchní materiál obuvi je hladká useň v kombinaci se syntetikou pružnou částí. Vnitřek kozaček je vypodšívkován zateplenou textílií, a to i včetně vyměkčené nášlapné stélky. Barva u tohoto vzoru je černá. Podešev je syntetická, flexibilní. Její výška je cca 1cm. Výška podpatku je 3 cm.
Obuv je v šíři M. Díky zadní strečové vsadce je obvod lýtka variabilní.

Caprice je vždy o vyšším komfortu chození - pokud sháníte botu, která bude zaručeně celokožená, pak je značka Caprice, vždy vaší první volbou. Díky speciálnímu vyměkčení "walking on air" (chození po vzduchových polštářcích) a systému vyměkčení podpatků "Antishock". Antishock je speciální úprava podpatku, díky níž je váš došlap tlumen až o 50%. Díky tomu šetříte záda i zátěž vašich nohou.
  • 31. 1. 2024, 11:11

  • Zobrazení

    400

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásná mikina na zip
Manžestrová košile
Podprsenka TIMO Dream Bra 75 E
Dvoje balerínky vel: 39-42
Dámské kalhotky vel: 42-44
Krásná rudá bavlněná košile

Kategorie