Zobrazit přihlášovací formulář

Play-Doh továrna s posuvným pásem

Administrace

Play-Doh továrna s posuvným pásem

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 120 Kč
Mega Fun Factory od Play-Doh není obyčejné zařízení na tvarování modelíny, jakých tu ostatně bylo mnoho. Je to skutečná MEGA výrobní linka, která přináší neuvěřitelné množství možností. Nejen, že s její pomocí můžete tisknout do modelíny více než 15…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Play-Doh továrna s posuvným pásem

300 Kč
  • Popis zboží
Mega Fun Factory od Play-Doh není obyčejné zařízení na tvarování modelíny, jakých tu ostatně bylo mnoho. Je to skutečná MEGA výrobní linka, která přináší neuvěřitelné množství možností. Nejen, že s její pomocí můžete tisknout do modelíny více než 15 různých tvarů, nebo lisovat či krájet modelínu, ale můžete to všechno dělat na skutečně jezdícím výrobním pásu! Výrobní pás je poháněn energií ze dvou LR14 baterií. Nejdříve na jednom konci vylisujete z modelovací hmoty pás, který dopadne na pás výrobní a s ním poté pojíždí k jednotlivým úsekům výrobní linky. K lisovacímu otočnému zařízení a poté k dělícímu noži.
Součástí balení je i veselá barevná podložka, ovšem pozor - s bílými místy! Tato bílá místa můžete nahradit různobarevnými vylisovanými tvary, které jste vytvořili vlastníma rukama na své první výrobní lince. Sada obsahuje: výrobní linku, 2 lisovací kotouče - každý s osmi tvary a barevnou podložku. Vyžaduje 2ks LR14 baterií.
Továrna je hraná, bez poškození, plně funkční, jen v původní sadě byly 4 kelímky modelíny, které už pochopitelně nemám .-). K balení jsme přihodili ještě pár vykrajovátek zvířátek :-).
  • Značka

    HASBRO

  • Rozměry

    52 x 20 x 9cm

  • 6. 5. 2021, 10:15

  • Zobrazení

    120

  • Oblíbené

    0

Kategorie