Zobrazit přihlášovací formulář

Nosítko BeSafe iZi Haven Basic

Administrace

Nosítko BeSafe iZi Haven Basic

3 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nosítko BeSafe je vyrobené ve spolupráci s institutem Die Trageschule® e. K. pro správné nošení miminek, která testuje a učí, jak je správně nosit. Naše nosítko je schválené mezinárodním institutem International Hip Dysplasia jako vhodné pro zdravý vývoj…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nosítko BeSafe iZi Haven Basic

3 199 Kč
  • Popis zboží
Nosítko BeSafe je vyrobené ve spolupráci s institutem Die Trageschule® e. K. pro správné nošení miminek, která testuje a učí, jak je správně nosit. Naše nosítko je schválené mezinárodním institutem International Hip Dysplasia jako vhodné pro zdravý vývoj kyčlí hip-healthy.
Nosítko je speciálně navržené tak, aby podporovalo ideální „žabí pozici nožiček. Speciální pružné materiály umožňují, aby se tvar perfektně přizpůsobil tělu dítěte. Unikátní a patentovaný vzduchový polštář Airgonomics ™ podpírá dítě a rovnoměrně rozkládá váhu, když sedí směrem ven od těla nosiče. Pro komfortní prostředí je uvnitř nosítka přírodní materiál absorbující vlhkost TENCEL ™ . Sklopná opěrka hlavy dává dítěti extra prostor a skvělý výhled. Velikostně nastavitelné ramenní popruhy poskytují více prostoru pro hlavu dítěte. Plynule nastavitelné a polstrované zipy umožňují ergonomickou polohu při sezení směrem ven od nosiče. Měkká a odnímatelná sluneční stříška s UPF50 + chrání před slunečním zářením, eliminuje podněty a dodává další podporu hlavy.
Patentovaná spona Flex-Shape ™ má jedinečnou konstrukci, která se automaticky otáčí do polohy, která nejlépe odpovídá tvaru a velikosti rodiče. Žádné další úpravy, žádné zařezávání řemínků do kůže, žádné volné uchycení řemínku. Spona Flex-Shape ™ je také jednou z mála konstrukcí spony na trhu, která umožňuje rodičům utáhnout řemínky tahem dopředu místo dozadu. Díky tomu je nasazení nosítka rychlé, snadné a obzvláště pohodlné i pro čerstvé maminky, které často pociťují bolesti zad nebo ramen.
Pro extra pohodlí při nošení směrem ven od těla nosiče Airgonomics ™ vyvinuli v BeSafe jedinečný integrovaný vzduchový polštář a vložila ho do bederního pásu BeSafe Haven. Je vybaven speciální klenbou, lze nafouknout během několika
  • 8. 11. 2023, 8:38

  • Zobrazení

    2 146

  • Oblíbené

    0

Kategorie