Zobrazit přihlášovací formulář

Tělové mléko, pleťová maska Victorias Secret+dárek

Administrace

Tělové mléko, pleťová maska Victorias Secret+dárek

395 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím dva kusy luxusních věciček od světové značky Victorias Secret a k tomu hezký, praktický dárek s mnohostranným využitím. Všechny kousky jsou pozitivně barevné a určitě super poslouží jako hezké dárky :-) 1. Voňavé tělové mléko Victoria´s Secret…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tělové mléko, pleťová maska Victorias Secret+dárek

395 Kč
  • Popis zboží
Nabízím dva kusy luxusních věciček od světové značky Victorias Secret a k tomu hezký, praktický dárek s mnohostranným využitím. Všechny kousky jsou pozitivně barevné a určitě super poslouží jako hezké dárky :-)
1. Voňavé tělové mléko Victoria´s Secret PINK Confetti Pop. Moc hezká barevná stříbrná tuba s barevnými hvězdičkami. Styl vůně: Ovocno květinová s vanilkou, sametovým cukrem a zlatou orchidejí. Obsah balení : 236 ml. Dovoz USA, 100%originál.
2. Pleťová superovocná textilní maska od světové značky Victorias Secret. S výtažky z Papáji. Pro krásu a pocit osvěžení. Použití : Maska se vyjme z obalu, přiloží na 15minut na důkladně omytý obličej. Pak se opatrně sejme, ale neoplachuje a případné přebytky masky se jemně vmasírují do pleti.
3. Stylová bandana pstrobarevná, Red Grafitti, pro celoroční použití. Během chvilky lze přeměnit z elegantní roušky na pokrývku hlavy (malým trikem,kdy se zdvojí látka),lze nosit jako nákrčník, jako čelenka, vytvoří culíček ve vlasech, poslouží jako nátepník.. Materiál prodyšné polyesterové mikrovlákno (moc příjemný na dotek) s digitálním potiskem. Rozměr látkového tunelu je 25x50cm. Je pružná a přizpůsobí se vaší velikosti.
Vše je samozřejmě nové, nepoužité. Krém s maskou jsou dovoz USA, 100% originál. PC všeho je 650Kč, prodávám jako set levněji.
  • 28. 11. 2020, 20:27

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie