Zobrazit přihlášovací formulář

Set 3ks Victorias Secret+kosmetická taška

Administrace

Set 3ks Victorias Secret+kosmetická taška

710 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím čtyři kusy moc hezkých a úplně nových kousků, vhodných třeba jako větší či menší dárky pod stromeček :-) Vše dovoz USA, 100%originál, úplně nové. 1. parfémovaná voda /není to pouze toaletka/ EDP Tease od Victoria´s Secret, obsah 30ml. Složení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Set 3ks Victorias Secret+kosmetická taška

710 Kč
  • Popis zboží
Nabízím čtyři kusy moc hezkých a úplně nových kousků, vhodných třeba jako větší či menší dárky pod stromeček :-) Vše dovoz USA, 100%originál, úplně nové.
1. parfémovaná voda /není to pouze toaletka/ EDP Tease od Victoria´s Secret, obsah 30ml. Složení vůně: black Vanilla, Frozen Pear, Blooming Gardenia .Je umístěný v krásné černé krabičce s růžovými a stříbrnými hvězdičkami, stále ještě zatavené v celofánovém obalu.PC 950Kč.
2. moc hezká měděně kovová taštička od značky Macys, na kosmetiku, drobnosti.. uzavíratelná na zip. Rozměry 22x10cm.
3. textilní pleťová maska Victorias Secret Lets Glow od značky VS. Obsahuje výtažky z papáji. Papája je tropický zázrak známý oživováním kůže. Použití : Maska se vyjme z obalu, přiloží na 15minut na důkladně omytý obličej. Pak se opatrně sejme, ale neoplachuje a případné přebytky masky se jemně vmasírují do pleti.
4. lesk na rty Liquid Color odstín Naughty, snadná aplikace, dodává lesk, zanechává rty hebké, bez lepkavého pocitu, obsah 3,1g
  • 28. 11. 2020, 22:23

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie