Zobrazit přihlášovací formulář

Sada od Victorias Secret + Macys, 5ks

Administrace

Sada od Victorias Secret + Macys, 5ks

540 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Pět kusů bezva kousků, třeba k Vánocům :-) Vše nové. 1. Sprchový gel od Victoria´s Secret, který se během okamžiku změní v bohatou nadýchanou pěnu s květinovovou vůní Aqua Kiss. Obsah 140ml/130g. 2. Tělový krém Victoria´s Secret Matcha ((japonský mletý…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada od Victorias Secret + Macys, 5ks

540 Kč
  • Popis zboží
Pět kusů bezva kousků, třeba k Vánocům :-) Vše nové.
1. Sprchový gel od Victoria´s Secret, který se během okamžiku změní v bohatou nadýchanou pěnu s květinovovou vůní Aqua Kiss. Obsah 140ml/130g.
2. Tělový krém Victoria´s Secret Matcha ((japonský mletý čaj) )s bambuckým máslem. Obsah 100ml. Hrdlo tuby je pod víčkem kryté folií
3. Textilní pleťová maska Victorias Secret Now & Zen. Obsahuje Aloe, má ztišující a uklidňující účinky na pleť.Použití : Maska se vyjme z obalu, přiloží na 15minut na důkladně omytý obličej. Pak se opatrně sejme, ale neoplachuje a případné přebytky masky se jemně vmasírují do pleti.
4. Kosmetická taška z pevného plastu, od americké obchodní společnosti Macysbeauty. Uzavíratelná na zip. Barva průhledná žlutá s bílým nápisem. Rozměry 20x15cm.
5. Stylová bandana Checkerboard pro celoroční použití. Během chvilky lze přeměnit z elegantní roušky na pokrývku hlavy (malým trikem,kdy se zdvojí látka),lze nosit jako nákrčník, jako čelenka, vytvoří culíček ve vlasech, poslouží jako nátepník.. Materiál prodyšné polyesterové mikrovlákno (moc příjemný na dotek) s digitálním potiskem. Rozměr látkového tunelu je 25x50cm. Je pružná a přizpůsobí se vaší velikosti.
Vše je samozřejmě nové, nepoužité. Kromě bandany vše dovoz USA, 100% originál.
  • 28. 11. 2020, 23:04

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie