Zobrazit přihlášovací formulář

Tři luxusní kusy od Victorias Secret, 100%orig.

Administrace

Tři luxusní kusy od Victorias Secret, 100%orig.

695 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Nabízím tři úžasné kousky od známé značky Victorias Secret. Vše nové, 100% originál, dovoz USA. 1. Pleťový krém Bonbshell od Victorias Secret. Rychle se vstřebávající, vyživující, s dokonalou ovocno -květinovou vůní. Složení : Fialová Mučenka, Shangri-la…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tři luxusní kusy od Victorias Secret, 100%orig.

695 Kč
  • Popis zboží
Nabízím tři úžasné kousky od známé značky Victorias Secret. Vše nové, 100% originál, dovoz USA.
1. Pleťový krém Bonbshell od Victorias Secret. Rychle se vstřebávající, vyživující, s dokonalou ovocno -květinovou vůní. Složení : Fialová Mučenka, Shangri-la Pivoňka a vanilková orchidej. Obsah : 250ml. Dávkování pumpičkou.
2. Victoria´s Secret Metallic Glow lesk na rty 24k zlato, obsah 3,1g, limitovaná edice, vysoce lesklá kovová barva s kondicionujícím jojobovým olejem a vitamínem E pro jemné, zářivé rty.
3. Kuličkový parfém EDP Victoria´s Secret DUO rollerball Bombshell v sobě ukrývá klasickou vůni Bombshell a letní limitovanou edici Bombshell Summer. Obě vůně jsou o obsahu 5 ml. Balení parfému v lahvičce s kuličkou roll-on. Aplikace prostřednictvím kuličky přímo na kůži (rollerball). Velmi praktické a pohodlné nanášení. Pohodlně se Vám vejde i do menší kabelky či psaníčka. Parfémovaná voda, ne pouze toaletní!! PC všeho 1280Kč.
  • 28. 11. 2020, 23:27

  • Zobrazení

    46

  • Oblíbené

    0

Kategorie