Zobrazit přihlášovací formulář

Duplo Intelli vlaky sada 1

Administrace

Duplo Intelli vlaky sada 1

1 999 Kč 2 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Nepropracovanější a opravdu funkcemi nejsofistikovanější Duplo vlaky všech dob! Už se dlouho nevyrábí. Těžko dostupná Intelli mašinka (na 3 AA baterie) reaguje na kameny do kolejiště a originál strojvůdce, vše součástí. Navíc vagonek koleje, výhybka,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Duplo Intelli vlaky sada 1

1 999 Kč
  • Popis zboží
Nepropracovanější a opravdu funkcemi nejsofistikovanější Duplo vlaky všech dob! Už se dlouho nevyrábí.
Těžko dostupná Intelli mašinka (na 3 AA baterie) reaguje na kameny do kolejiště a originál strojvůdce, vše součástí. Navíc vagonek koleje, výhybka, značky, kytky, pes. Příklad sestavení v detailu. Prohlédněte fotky.
Na spodu mašinky jsou dva čudlíky a mašinka je naprogramovaná dle délky toho, jak jsou zmáčknuté při přejetí přes konktrétní kámen:
červený kámen - stop - po vjetí na kámen mašinka zastaví.rnmodrý kámen - otáčecí - po vjetí na kámen mašinka změní směr - začne couvat.rnzelený kámen - tankovací - po vjetí na kámen mašinka zastaví a začne tankovat - ozývají se zvuky, jako když prostatik čůrá, v případě, že je v kabině mašinky i strojvůdce, mašinka i mluví.rnrůžový kámen - troubící - po najetí na kámen mašinka zatroubí.rnfialový kámen - tunel - vzácný - po najetí na něj mašinka dvakrát zatroubí (jinak, než na růžovém kameni, hlouběji, jako když vlak vjíždí nebo vyjíždí z tunelu.
Mašinka reaguje i na obyčejný zastavovací kámen - červený s šipkou.
Reakce mašinky na kameny a styl jízdy závisí na tom, je-li v mašince origo strojvůdce a jaký (červený nebo žlutý). Jeden je profík, jeden amatér. Jeden třeba startuje napoprvé, druhý nadvakrát. Několikrát jsme zaznamenali i to, že při delší jízdě si profík hvízdá ;-)

Bezvadná hračka i pro tatínky ;-)

Hrané, pěkné, vyzkoušené, funkční, možná bude třeba dočistit.
  • 9. 8. 2022, 15:56

  • Zobrazení

    678

  • Oblíbené

    0

Kategorie