Zobrazit přihlášovací formulář

BareMinerals PRIME TIME Podkladová báze pod makeup

Administrace

BareMinerals PRIME TIME Podkladová báze pod makeup

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 25 Kč
bareMinerals PRIME TIME Foundation Primer ORIGINAL Podkladová báze pod makeup Podkladová báze připraví pokožku na líčení a prodlouží efekt make-upu. Ihned rozjasňuje a propůjčuje zdravý jas. Redukuje suchá místa, drobné linky, kožní maz a rozšířené…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BareMinerals PRIME TIME Podkladová báze pod makeup

149 Kč
  • Popis zboží
bareMinerals PRIME TIME Foundation Primer ORIGINAL

Podkladová báze pod makeup

Podkladová báze připraví pokožku na líčení a prodlouží efekt make-upu. Ihned rozjasňuje a propůjčuje zdravý jas. Redukuje suchá místa, drobné linky, kožní maz a rozšířené póry. Obohacená o 100% čisté minerály, výživné vitamíny a antioxidanty. Podporuje a zlepšuje celkové zdraví pokožky. Snadno se nanáší, dobře se roztírá do ztracena a není lepkavá. Zajistí jednotný, sametový a bezchybný vzhled. Neobsahuje konzervační látky. Je velmi příjemná a nezatěžuje. Vhodná pro všechny typy pokožky.

Bare Escentuals je velice oblíbená značka minerální kosmetiky, která byla vyvinuta dermatology v USA. Neobsahuje chemické složky, je vhodná i na velmi citlivou pleť, pro alergiky a pro veškeré další osoby s problémy kůže v obličeji. V USA a GB je tato kosmetika velice oblíbená a právem se řadí mezi jednu z nejkvalitnějších na trhu.

Velikost: 15ml

Nová, ihned k dodání!
  • 30. 1. 2021, 11:38

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie