Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek X-Lander X-Double

Administrace

Kočárek X-Lander X-Double

8 230 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Různé požadavky dvou dětí Vás nemusí nutit ke kompromisnímu řešení. Vytvořili jsme kočárek pro dvojčata nebo dvě děti různého věku. Nejlehčí dvojitý kočárek na trhu – váží pouze 11,9 kg. Snadno ho rozložíte. Po složení má rozměry jen o něco větší než…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek X-Lander X-Double

8 230 Kč
  • Popis zboží
Různé požadavky dvou dětí Vás nemusí nutit ke kompromisnímu řešení. Vytvořili jsme kočárek pro dvojčata nebo dvě děti různého věku. Nejlehčí dvojitý kočárek na trhu – váží pouze 11,9 kg. Snadno ho rozložíte. Po složení má rozměry jen o něco větší než kočárek pro jedno dítě!
Je to mrštný model, se kterým se snadno manipuluje. I přesto, že je určen pro dvě děti, bez problému se vejde do dveří o šířce od 75 cm. Vekou výhodou je, že v kočárku X-Double mohou jezdit již novorozenci. Umožňuje to opěradlo, které lze rozložit zcela do roviny, a speciální bezpečnostní pásy. Ke kočárku můžete navíc dokoupit také korbu X-Nest - viz. naše stránky Klokanek.cz.
Kočárek má automatický zámek, který spíná rám po složení. Díky tomu se pohodlně zvedá a přenáší. Měkká korba, kterou můžete dokoupit, se také snadno skládá naplocho a nezabírá při přepravě hodně místa.
Obě sedačky kočárku se rozkládají nezávisle. Teď už není důležité, jestli chce jedno z dětí ležet a druhé sedět.
Tento kočárek se plynule řídí a zatáčí, dokonce ve velmi úzkých průchodech. Zajišťuje to dobře vyvážené těžiště.
Nezávislé nastavení sedaček, samostatná madla, opěrky nohou a boudičky. Dobře víme, že i malý věkový rozdíl mezi dětmi znamená různé podmínky pro cestování. V X-Double můžete vozit dvě děti různého věku. Kočárek bez problému rozložíte do roviny, to znamená, že v něm může cestovat i novorozenec. Samostatně sedícímu staršímu sourozenci můžete zvednout opěradlo. A hned jste připraveni na pohodlnou cestu!
Díky blokaci otáčení předních koleček se kočárek dobře řídí i na nerovném povrchu (jako dlažební kostky nebo písek).
Nezávislá madla a nastavitelné opěrky nohou – obě Vaše děti jsou v bezpečí, i když se právě staráte o druhé dítě. Madla lze ta
  • 7. 11. 2023, 8:25

  • Zobrazení

    1 941

  • Oblíbené

    0

Kategorie