Zobrazit přihlášovací formulář

Expediční batoh High Peak, top stav

Administrace

Expediční batoh High Peak, top stav

999 Kč 1 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 130 Kč
Prodám expediční batoh zn. High Peak, Trango 65 l. Batoh je v top stavu jen na přední straně nepatrná šmouha, která půjde odstranit.. Již nevyužiji, tak posílám dále. Dokonale propracovaný kousek na cesty, rozhodně doporučuji. PC byla 2199 Kč, nyní 1299…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Expediční batoh High Peak, top stav

999 Kč
  • Popis zboží
Prodám expediční batoh zn. High Peak, Trango 65 l. Batoh je v top stavu jen na přední straně nepatrná šmouha, která půjde odstranit.. Již nevyužiji, tak posílám dále. Dokonale propracovaný kousek na cesty, rozhodně doporučuji. PC byla 2199 Kč, nyní 1299 Kč + poštovné, dle aktuálního sazebníku ČP. Neměním, prodávám i jinde. Nevztahuje se sleva na sety.

High Peak Trango 65 l
Batoh Trango všestranný expediční batoh, který odlehčí vašim zádům. Díky ergonomickému tvarování, ramenním popruhům a bedernímu pásu je i plný batoh pohodlný a skvěle sedí. Zádový systém lze nastavit přesně podle vás a zajistí tak maximální pohodlí. Ergonomicky vytvarovaná hliníková výztuha zajišťuje stabilitu a rovnoměrné rozložení váhy. Pěnové výplně zad zajišťují odvětrávání a zamezují nadměrnému pocení. Popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované, hrudní popruh lze posouvat po ramenním popruhu a tím nastavit ideální pozici nebo jej lze odejmout. Spodní část batohu je oddělená, boční elastické kapsy se skladem jsou objemné, vrchní díl má zavírací kapsu. Díky kompresním popruhům získá naložený batoh na stabilitě. Výškově nastavitelný vrchní díl dovoluje navýšit objem batohu dle potřeby. Batoh je kompatibilní s vodním vakem.

ergonomicky vytvarovaná hliníková výztuha
polstrování Airtex
hrudní popruh
pohodlný polstrovaný bederní pás
přední plnění
oddělená spodní část batohu
boční elastické kapsy
kompresní popruhy
integrovaná pláštěnka
  • 16. 8. 2021, 20:37

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šedý pružný rolák Tchibo, vel. L/40
Pružné rifle zn. House, vel. L/40
Luxusní šaty z dílny Ba-Bag, 38/40, M/L
Pruhované tílko Superdry, vel. L/XL/14
šaty Midori, vel. L, 40/42
N.o.v.é letní šaty Midori, vel. L, 40/42

Kategorie