Zobrazit přihlášovací formulář

Kabelka TESSRA Milano

Administrace

Kabelka TESSRA Milano

450 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodáme novou, nikdy nenošenou kabelku. Bohužel je již bez visačky. Jestli ráda kombinujete způsob nošení své kabelky, vyhoví Vám právě tahle od výrobce TESSRA MILANO. Kabelka je vyrobena z měkké ekologické kůže, s jedním uchem pro nošení v ruce, nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 2. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kabelka TESSRA Milano

450 Kč
  • Popis zboží
Prodáme novou, nikdy nenošenou kabelku. Bohužel je již bez visačky. Jestli ráda kombinujete způsob nošení své kabelky, vyhoví Vám právě tahle od výrobce TESSRA MILANO. Kabelka je vyrobena z měkké ekologické kůže, s jedním uchem pro nošení v ruce, nebo přes rameno (na detailních fotkách toto ucho bohužel není, avšak je rozhodně součástí kabelky - dohledala jsem jej až po focení). Ucho je na karabinkách a tak jej můžete vyměnit za dlouhý nastavitelný ramenní popruh a s ním ji můžete nosit přes tělo.

Kabelka se otvírá zipem, který je pod její klopou. Vnitřní prostor je rozdělený na dvě části pomocí přepážky se zipem, která zároveň slouží jako velká bezpečná kapsa. Na vnitřní podšívce najdete další tři boční přihrádky, z nichž největší je na zip. Vnější zadní část kabelky je také opatřená větší praktickou kapsou na zip. Dno má pevné a kovové doplňky v lesklé stříbrné barvě. Na netu již beznadějně vyprodaná.
  • Značka

    TESSRA MILANO

  • Rozměry

    37 x 25 x 13 cmdélka krátkého ucha je 17 cm

  • 27. 11. 2022, 10:47

  • Zobrazení

    712

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kabelka DOGS BY BELUCHI
Kabelka JUNO
Kabelka DOGS BY BELUCHI Macarella
Bílé botasky ADIDAS Stan Smith

Kategorie