Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní triko/tričko/tílko Adidas + Nike Dri-Fit

Administrace

Sportovní triko/tričko/tílko Adidas + Nike Dri-Fit

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 62 Kč
Obojí super stav, tílko Nike lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost L 12-13 let (152-158), délka 63cm, průramky 44cm, zadní strana černá, bez vzoru, tílko Adidas lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní triko/tričko/tílko Adidas + Nike Dri-Fit

399 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Obojí super stav, tílko Nike lehký a příjemný 100% polyester s technologií Dri-Fit, uvedená velikost L 12-13 let (152-158), délka 63cm, průramky 44cm, zadní strana černá, bez vzoru, tílko Adidas lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite, uvedená velikost 152, UK 30-32, délka 63cm, průramky 47cm, cena dohromady 399Kč (+poštovné) ..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.

CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.

Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 1. 4. 2022, 13:49

  • Zobrazení

    79

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Bavlněné modré chlapecké triko / tričko ALPINE PRO
Zimní lyžařské / SNB softshellové kalhoty Crane

Kategorie