Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda a oteplovačky na lyže,souprava/komplet

Administrace

Zimní bunda a oteplovačky na lyže,souprava/komplet

899 Kč 949 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Krásný zimní modrý tyrkysový komplet vhodný do mrazů, poměrně dost nepromokavý. Bunda dívčí ICEPEAK hodně vytepelná, šusťáková podšívka, sněžný pás, rukávky ukončeny rovněž zábranou proti sněhu, odepínací kapuce. Na rukávu kapsička na zip na skipas.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda a oteplovačky na lyže,souprava/komplet

899 Kč
Koupit
Krásný zimní modrý tyrkysový komplet vhodný do mrazů, poměrně dost nepromokavý.
Bunda dívčí ICEPEAK hodně vytepelná, šusťáková podšívka, sněžný pás, rukávky ukončeny rovněž zábranou proti sněhu, odepínací kapuce. Na rukávu kapsička na zip na skipas. Reflexní prvky na kapuci, zádech, ramenech a rukávech. V dobrém stavu, jen kousek, cca 2 cm párlý prodloužený náplet u levého rukávu, lze zašít.
Kalhoty s vyvýšeným pasem, kšandy lze odepnout (suchý zip - drží dobře), šusťáková podšívka, reflexní prvek na nohavici, gumičky na nohavicích proti vniknutí sněhu, Zesílená kolena a zadek (tmavě modrá). Kšandy regulovatelné. V dobrém stavu, jen lehce šouplé pásky pod chodidlem, jinak gumička v pořádku a zcela funkční.
Výborný zimní komplet, velmi slušivý, pohodlný a hlavně teplý a nepromokavý. Bunda vel. 140 nošena od 8 let do 11let, kalhoty vel.128, ale nošeny s bundou. Cena za komplet bunda + kalhoty.
  • Značka

    H&M A ICEPEAK

  • Velikost

    134

  • Rozměry

    Bunda: ZD 57cm, PD 52 cm, ruk.bez nápletů 59cm (od krku), pod průr. 41cm.Kalhoty: CD od vyvýš.pasu 86 cm, vnitř.délka nohav. 54 cm, pas 33cm, max.délka vč. kšand 114 cm.

  • 11. 2. 2024, 22:07

  • Zobrazení

    1 159

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

2x khaki plátěné kraťasy
Krásná trička, crop top
2x barevné teplákové kraťasy/šortky
Dívčí černé tregíny/džíny/kalhoty, vel. 128
1 x černé rukavice
Dívčí lososově oranžové tepláky

Kategorie