Zobrazit přihlášovací formulář

JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml

Administrace

JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml

95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 59 Kč
... už staré babičky věděly, že pití sklenice vody s lžící octa na lačný žaludek dělá divy. Ve Švédsku se lžíce octa doporučuje lidem trpícím cukrovkou. POUŽITÍ: Poznejte i Vy výborné dochucovadlo i konzervant. Díky své jemně kyselé chuti a jablečné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

JABLEČNÝ OCET bio-raw-organic 500 ml

95 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... už staré babičky věděly, že pití sklenice vody s lžící octa na lačný žaludek dělá divy. Ve Švédsku se lžíce octa doporučuje lidem trpícím cukrovkou.

POUŽITÍ:
Poznejte i Vy výborné dochucovadlo i konzervant. Díky své jemně kyselé chuti a jablečné vůni je tento ocet výborným dochucovadlem při přípravě zeleninových salátů, různých pokrmů a sladkokyselých marinád. Konzervačních vlastností jablečného octa lze také využít při konzervaci různých typů zeleniny. Pro jeho působení jej můžete v naředěné formě popíjet formou osvěžujícího nápoje. Nebo ho můžete užívat takzvaně na „na lžičku“.

BENEFITY:
-Kontrola tělesné hmotnosti
-Normální činnost střev – pohyblivost a plyny

SLOŽENÍ A VLASTNOSTI:
Poznejte blahodárnost jablečného octa ! Vyznačuje se jantarovou barvou. Díky šetrnému způsobu zpracování a vynechání filtrace a pasterizace je ve výsledném octu zachováno maximální množství vitamínů, minerálů a také enzymů. Velký význam mají v octu přítomné látky vzniklé během kvašení, pro které je ocet spojován s jeho blahodárným působením. Kyselost jablečného octu je 10 %.

PŮVOD A PĚSTOVÁNÍ:
Šetrně zpracovaná BIO jablka. Výchozí surovinou pro výrobu jablečného octa jsou BIO certifikovaná jablka. Prostřednictvím procesu zvaného fermentace dochází k přeměně v jablcích obsažených cukrů na jejich kvasné produkty. Ty se souhrnně označují jako ocet. Výsledný ocet není filtrován ani pasterován. V rámci šetrného zpracování je v octu viditelný a zcela přirozený zákal, který není na závadu. Naopak je důkazem toho, že ocet během výroby nebyl filtrován ani tepelně zatěžován.

-100% přírodní
-Bez barviv a konzervantů
-Nepasterovaný
-Tepelně nezpracovaný

IHNED K ODESLÁNÍ !
  • Značka

    BEWIT

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    500 ml - 95 Kč, 750 ml - 117 Kč, 1 L - 147 Kč, 5,6 L - 506 Kč

  • 6. 8. 2022, 7:48

  • Zobrazení

    273

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

BÍLÁ dětská venkovní plast. židle
Červený unisex letní klobouk, vel. 4-6 let

Kategorie